Vinterhudpleje – fra sommer til vinter

31/08/2020

Fordi din vinterhudpleje er en anden end din sommerhudpleje.

Lige som sæsonen skifter hver september, så kan hudens fedtproduktion også skifte med vejret. Under de varmere måneder vil du opleve en forøget fedtproduktion og når temperaturen falder rækker du pludselig ud after en federe natcreme for at tage den tørre følelse.

Hudens rejser gennem de forskellige fedtproduktionsstadier er helt normal, men skal ikke ignoreres. Når først huden føles tør eller dehydreret kan det være tid til at sætte Purifying Gel Cleanser på hylden og se sig om efter noget der renser og fugter uden at udtørre huden.

I anledning af efterårets første dage, giver vi her intro til flere produkter som du kan overveje at indføre i din vinterhudpleje, når sommer går mod vinter.

Renseprodukter

  • Hvis din hud er fedtet men føles lidt dehydreret, kan du prøve at skifte til Hydrating Gel Cleanser. Den skummende gele renser blidt, hydrerer og lysner huden og afbalancerer perfekt din skiftende fedtproduktion.
  • Har du normalt en smule tør hud og har brug for lidt ekstra fugtboost? Start din vinterhudpleje med Conditioning Milk Cleanser. ‘Milk’ giver næsten svaret men den cremede rens vasker urenheder væk og giver antioxidanter som blødgør og beskytter tør hud. Din hud vil føles plejet og næret indefra og ud.

Fugt

  • Hvis Oil Free Moisturizer ikke er nok denne vinter, kan du bakke din fugtcreme op med Conditioning Hydration Cream for gennemfugtet, styrket hud.
  • Er du parat til en endnu federe fugtcreme? Du vil elske Restorative Cream – perfekt til de meget tørre, dehydrerede dage. Din hud til føles forandret og give dig en blødere, forynget teint.

Serum

  • En must-have for det ekstra boost er Daily Hydration og Daily Hydration+. De to serums indkapsler fugt og forbereder huden til fugtgivere. Brug Daily Hydration+ hvis du trænger til intens boost for at udglatte og forfine hudens overflade.

SPF

  • Solbeskyttelse er altid, altid, altid nødvendig ligegyldig hvordan din fedproduktion fungerer eller hvilken sæson. Om din hud er fedtet og det er sommer eller om din hud er tør og det er vinter – du skal bruge SPF hver dag. Hvis huden føles speciel tør, så vær omhyggelig med at forberede huden med fugtcreme før solbeskyttelse. Har du stadig fedtet hud, så brug Oil Free SPF 40+ som din SPF favorit.

Maskne

Et helt nyt opstået udfordring, er hudens tilstand under de mundbind og masker vi skal bære i det offentlige rum nu. Se vores blogindlæg ‘Sådan undgår du maskne‘ for behandling af det helt særlige område rundt om munden bag masken.

For nogle vil hudens fedtproduktion være konstant gennem alle 4 sæsoner. Hvis den altid er tør, altid fedtet, altid en kombination – så er det også helt normalt.

Du kender din egen hud bedst – bare tjek med din hudplejespecialist ved sæsonskift, så du har de bedste produkter til den altid nærværende hudsituation.

Er du i tvivl om hvilke produkter du skal bruge? Så kontakt gerne en af vores professionelle Glo Skin Beauty behandlere.