Sådan undgår du ‘maskne’

07/08/2020

Maskne er den uønskede effekt på huden, som tidens påkrævede mundbind kan have: at have mundbind på når vi går ud, går i butikker, kører med offentlig transport, er nok noget vi må vænne os til. Men den uønskede effekt på huden, ‘maskne’ kan du gøre noget ved.

Maskne kan forekomme når disse ting sker samtidig: stof som gnider mod huden (som kan føre til irritation og inflammation og, måske, acne) OG vi holder sved, snavs og fedtstof i et fugtigt miljø. Takket være vores vejrtrækning og stoffet som lukker det tæt mod vores hud.

Forbes, InStyle, Yahoo og HuffPost har alle skrevet om Glo Skin Beauty produkter i artikler om at behandle maskne. Se vores tip og løsningsforslag herunder:

Vask ansigt før og efter maskebrug

Afrensning af dit ansigt 2 gange om dagen er en af de bedste måder at undgå maskne. Når du starter dagen med ren hud under dit mundbind, er der mindre snavs eller sved som ender fanget under stoffet. Afrensning efter maskebrug fjerner opsamlede bakterier, sved og snavs som har samlet sig i løbet af dagen.

Gentle Cream Cleanser  er en beroligende SLS/SLES-fri ansigtsvask som renser med en mælket, opfriskende formular.

Beskyttende barriere holder på fugt

Ved at lægge en beskyttende barriere (som fungerer som en fysisk barriere) mellem din hud og din maske, kan du beskytte huden mod gnidning og dermed forebygge spredning af bakterier over ansigtet.

Barrier Balm hydrerer og blødgør med vitamin E og hybenroseolie som beskytter: påfør til områder af ansigtet hvor din maske møder din hud (næse, kinder og hage).

Detox og dybderens med exfoliering

Efter at have haft maske på dag efter dag, kan irritation føre til tilstoppede porer. Charcoal Detox Mask kan trække urenheder ud af huden med kaolin og bentonite ler. Mild nok til ikke at irritere huden yderligere.

Se også blogindlægget: Sådan bruger du Charcoal Detox Mask

Fugt, fugt, fugt

Irriteret, inflammeret hud trænger ikke kun til fugt for at heale. Den trænger også til at blive beroliget.

Balancing Moisture Remedy er en duftfri fugtcreme, som beroliger og fugter huden og genskaber dermed beskadigede fugtbarrierer, som kan være en følge af at bære maske.

Beskyt sensitiv hud

Selvom dele af dit ansigt vil være dækket af masken, skal du stadig bruge solbeskyttelse. Oil Free SPF40 kan bruges af til sensitiv hud, så den er perfekt til at fordoble din beskyttelse uden at risikere irritation, hvis dit ansigt er i en ømtålelig tilstand.

Maskne kan være det nye acne, men med Glo Skin Beauty tilbyder vi løsninger som kan bekæmpe det problem.

Ønsker du at tale med en af vores specialister, så gå til forhandlerlisten på gloskinbeauty.dk. De kan hjælpe dig med dit specifikke hudproblem.