Sådan bruger du Charcoal Detox Mask

06/08/2020

Charcoal Detox Mask reducerer glans og renser porer

Føles din hud ind imellem trist, tilstoppet eller mangler udstråling? Måske har du ikke fået renset makeup af (GYS!) eller du har forsøgt dig med for mange forskellige produkter for at genskabe ungdommelig hud.

Så vil du elske Charcoal Detox Mask.

Charcoal Detox Mask er en ægte kan-ikke-leve-uden del af din skønhedsrutine. Den opløser udbrud, renser porer, mindsker glans, udglatter huden og får dit ansigt til at føles nyt og friskt.

Den er skrap mod hud udfordringerne, men mild mod huden og giver din hud den perfekte detox. Tænk på den som et yoga-retreat for din hud.

“The true detox your skin needs! Stress and hormonal breakouts were totally busted with 1 use of this new revolutionary mask. Can’t wait to use it again.” – Stephanie S.

Hvad gør Charcoal Detox Mask så speciel?

Charcoal Detox Mask indeholder flere fedtbekæmpende, pore-rensende ingredienser: Kul (selvfølgelig), Bentonite ler og Kaolin ler + miljøvenlige jojobakerner.

Her er lidt mere om hver ingrediens:

  • Kul: Kendt for sine rensende egenskaber, som hjælper med at fjerne giftstoffer fra porerne. Den virker som en effektiv, men mild, magnet som samler skidt og overskydende fedt og fjerner dem fra hudens overflade, så snart du vasker masken af ansigtet.
  • Bentonite Ler: Den anden magnet-ingrediens er en meget porøs substans, som kan absorbere mere end sin masse. Den fjerner alt fra bakterier, sodium, fedt og andre uønskede urenheder.
  • Kaolin Ler: Kaolin Ler absorberer også fedtstof men så mildt, at den gør det muligt for dig med tør hud også at bruge masken. Udover at opsuge fedtstof, exfolierer den også huden mildt.
  • Jojoba Kerner: Det der gør denne maske så unik og effektiv, er den to-delte tilgang, som inkluderer detox ingredienser og exfolierende ingredienser. Udover Kul og Ler ingredienserne, giver Jojoba kerner en mild exfoliering som fjerner resten af skidt, møg og døde hudceller fra hudoverfladen.

Hvordan bruger jeg Charcoal Detox Mask?

Sådan bruger du Charcoal Detox Mask:

Om det er et ugentligt ritual eller en særlig anledningsmaske er ikke vigtigt. Fordelene ved masken er synlige øjeblikkeligt. Start med afrens og vask af ansigtet og læg et tyndt lag Charcoal Detox Mask jævnt over huden. Brug gerne (rene!) fingre eller en face mask pensel for mere kontrol. Lad masken tørre mellem 10-20 minutter alt efter hvor tykt laget er. Du kan se den er tør, når den bliver en lys grå.

For at exfoliere og fjerne skal du fugte dine hænder og massere dit ansigt blidt. Her vil du mærke Jojoba kernerne virke, mens de blidt scrubber den sidste rest af skidt væk.

Så snart huden er tilstrækkeligt exfolieret, kan du fjerne resten af produktet med en fugtet klud. Afslut din hudpleje med din favorit serum eller fugtgiver for at holde alt det gode inde.

Du kan finde alle de forskellige masker og exfolieringsproduktergloskinbeauty.dk, hvor du også finder den nærmeste forhandler, som kan vejlede dig.