Sådan får du et perfekt In The Nudes makeup look

02/07/2020

Vi elsker de skønne, friske pink nuancer i In The Nudes makeup kittet. Og hvorfor ikke prøve at bruge produkterne på en helt ny måde:

Cream Blush som læbefarve, Conditioning Lip Balm som brow gel..? Uendelige muligheder.

Her er lidt mere information om In The Nudes kittet:

Eye Shadow Duo

En ekstra cremet pulverformular – det lyder som et produkt der ikke eksisterer i virkeligheden. Men det gør det. Vores triple-knuste mineralpulver lægger sig og blendes så let, at du vil undre dig over, hvordan du har kunnet undvære dem.

Brug de to kølige tonede neutraler som skygge eller til fint at fremhæve og konturere.

Cream Blush Duo

Vi vil altid elske vores blush pulverformular, men lige nu handler det om creamformularer. Med Pop of Pink ‘In the Nudes’ kittet får du vores must-have cream blush duo i Warmth sammen med Melody. Melody er en favoritnuance i blød rose, som er utrolig let at bære.

Men Cream Blush behøver ikke holde sig til kinderne: prøv på læberne eller kinderne for et unikt monokrome look.

Cream Stay Shadow Stick – Beam

Intet makeup kit er komplet uden en Cream Stay Shadow Stick. Basen for vores multi-funktionalitet, er disse langtidsholdbare blyanter, som er super lette at bruge både som skygge, base, highlight..

Med Beam kan du fremhæve punkter i ansigtet som kindben, næsebro og læbebuen med blød glans.

Conditioning Lip Balm

Conditioning Lip Balm er det mest universelle produkt i hele kittet: ultimativ pleje og næring. Den blev oprindeligt udviklet til professionelle klinikker til brug før og efter peelingbehandlinger, men er nu også tilgængelig i en brugervenlig udgave. Kan bruges på læber, neglebånd, albuer, kindben og hvor som helst du synes huden er tør.

Uanset om du ønsker at hele tør hud eller tilføje ekstra glans, er Conditioning Lip Balm din nye favorit.

Du finder alle Glo Skin Beauty produkter hos vores professionelle forhandlere. Her kan du også få gode råd til hudtyper, farver og andet du mangler svar på.