Matte læber med Suede Matte Crayon

Sådan får du mat læbe look der holder

01/07/2020
Mat læbe look med læbestift, med ultra-pigmenteret farve og holdbarhed, er en skønhedstrend, som vi aldrig vil sige farvel til. Det er ingen overraskelse Suede Matte Crayon får så meget opmærksomhed! 'NewBeauty' har udpeget vores chunky mineral læbestift-farveblyant "Den bedste måde at få en mat læbe, der holder," og vi kunne ikke være mere enige. Følg vores tip til holdbar mat læbe look.

Eksfolier

Hvis du har tørre eller dehydrerede læber, kan matte formler være vanskelige at anvende. For at forberede dine læber til at se smukkest ud, skal du starte med forsigtigt at gnubbe læberne med et fugtigt badehåndklæde, en blød tandbørste eller en læberedning, som Smoothing Lip Polish.

Fugt

Efter eksfoliering skal du duppe dine læber tørre og fugte straks med den fugtgivende Barrier Balm. Lad dine læber absorbere balm'en, mens du lægger din ansigtsmakeup.

Markér

Spids din Suede Matte Crayon og brug den som lipliner til præcis markering og en ren læbelinje.

Læg på

Fyld læberne ud med nærende farve fyldt med Mango Oil og Shea Butter for ultimativ komfort. Farven føles cremet efter påføring, men når den først er tør, holder denne læbestift hele dagen lang. 

Hele dagen

I løbet af dagen skal du undgå at gnide dine læber sammen – det forkorter holdbarheden. Har du brug for at påføre mere farve efter fx frokost, har blyanten en indbygget spidser, hvilket gør den til en super on-the-go læbestift.

For at skifte fra mat læbe look til blankt, kan du prøve Cream Glaze Crayon om eftermiddagen for at få et blankt look. Dette er et par af vores foretrukne Suede Matte Crayon og Cream Glaze Crayon par:

  • Suede Matte Crayon i Trademark og Cream Glaze Crayon i Chiffon
  • Suede Matte Crayon i Sorbet og Cream Glaze Crayon i Dahlia
  • Suede Matte Crayon i Demure og Cream Glaze Crayon i Heirloom

Tag af

Med en langtidsholdbar læbestift har du brug for en effektiv makeup fjerner. Prøv en oliebaseret renser som Essential Cleansing Oil. Påfør olien med tørre hænder på tør hud, masser ind i læberne. Indfør vand og fortsæt med at massere. Olien bliver som mælkehvidt skum. Skyl af, dup tør og påfør balm på læberne.