3 Tip til Håndpleje

11/06/2020
Glemmer du også håndpleje? Når vi tænker på hudpleje, tænker de fleste af os ansigt og i måske hals og décolleté (det øvre brystområde). Derfor får du her 3 tip til håndpleje:

Virkeligheden er, at der er et andet område, der mindst lige så meget eksponeres dagligt for solen og miljø, og derfor er lige så modtagelig for tegn på aldring, tørhed og generelt slid. Nogle gæt? Vi giver dig en hånd: dine hænder! 

Håndtørhed opleves af mange mennesker, uanset om det skyldes skiftende årstider, at du bor i et tørt område, eller du for nylig har øget din håndvaskfrekvens og afspritning. Vi vasker og desinficerer alle vores hænder mere end nogensinde i disse dage, hvilket for mange af os betyder tørre, skællende hænder, som vi simpelthen ikke kan holde fugtet nok. 

At holde vores hænder rene er naturligvis en prioritet, så vi leder efter måder at bekæmpe tørre hænder med masser af plejende fugt til at berolige og helbrede.

Hvorfor så tørre?

Når vi vasker vores hænder, fjerner vi de fleste af de naturlige olier, der holder huden fugtig. Det er ikke i sig selv forkert, da vi naturligvis har brug for at dræbe bakterier og holde hænder rene - nu mere end nogensinde. Nøglen til at undgå tørre, skællede hænder er at sikre, at vi giver denne fugt tilbage (ideelt lige efter vask eller desinficering) for at komme vandfordampning i forkøbet, hvilket kan forværre tørheden endnu mere.

Hvad kan du gøre?

Restorative Mask

Den kraftfulde nærende maske, Restorative Mask, har en tyk, ikke-fedtet konsistens, der trænger ned i huden med øjeblikkelig (men alligevel langvarig) hydrering. Antioxidantrige, plejende ingredienser som vitamin E og botaniske olier, hjælper med at gendanne hudens styrke og elasticitet og skaber en utrolig blødhed. På grund af vitamin E's kemiske struktur, trænger dette produkt dybt ned og hjælper med at reparere den beskadigede fugtbarriere, der ofte fører til tørre, skællede hænder.

Phyto-Active Conditioning Oil

For hænder, der har behov for et ekstra løft til at bekæmpe tørhed, kan du prøve at anvende Phyto-Active Conditioning Oil i sig selv eller blande den med en hvilken som helst Glo Skin Beauty fugtighedscreme. Denne hurtigt absorberende, hudplejende olie med beskyttende plantestamcelleteknologi og regenererende, reparative egenskaber, mens en blanding af squalane, argan, jojoba og solsikkeolier blødgør og nærer.

Barrier Balm

Den barrieredannende balm, Barrier Balm, er ikke kun godt til næring og hydrering af læber, ansigt, fødder, hænder (dybest set hvor som helst på kroppen) med vitamin E, hybenrosefrøolie og bisabolol. Den fungerer også som et skjold for at indkapsle fugt, hvilket tillader produkter anvendt under at trænge endnu mere effektivt ind i huden. Påfør enhver Glo Skin Beauty-fugtighedscreme (prøv Restorative Mask for ekstra kraftig hydrering eller Balancing Moisture Remedy for en duftfri mulighed) på hænderne, og følg derefter op med Barrier Balm for at oprette din egen DIY-håndmaske for maksimal fugt.
Soleksponering kan føre til tegn på aldring og højere følsomhed for håndtørhed, hvad enten det drejer sig om hyperpigmentering eller teksturproblemer som rynker og revner. Selv 10 minutters utilsigtet soleksponering hver dag kan gradvist opbygges over tid, så sørg for altid at anvende fugt på hænderne hver eneste dag: regn, sne eller sol.
 Når du har påført Oil Free SPF 40+ eller et andet Glo Skin Beauty SPF-produkt på dit ansigt, skal du sørge for at bruge en lille mængde på bagsiden af hænderne for at holde dem beskyttet og hydreret, og for at beskytte mod skadelige stråler, der kan føre til tørhed.

Du finder alle de nævnte produkter og hele Glo Skin Beauty hudplejeserien på gloskinbeauty.dk hvor du også finder kontakt til vores professionelle behandlere i hele landet.