5 tip til fugt til din hud

18/03/2020
Fugtet hud er smuk hud, basen for smuk makeup. Derfor får du her 5 tip til fugt til din hud gennem hele året og til alle hudtyper. 

Fugt er noget, alles hud har brug for, men masser af mennesker undgår det af mange forskellige årsager. Uanset om du bare ikke orker ekstra trin i din hudplejerutine (vi dømmer ingen) eller du er bekymret for at ødelægge din huds følsomme balance, har vi nemme tip, som du kan følge for at hjælpe dig med at fugte din hud. Til alle hudtyper.

Start på et rent lærred

Vask dit ansigt. Uanset om du bruger nogle produkter i løbet af dagen eller ej, er det vigtigt at sikre, at dine porer er rene, når du går i seng. Men vidste du, at det at vaske dit ansigt handler om mere end blot ren hud? 

At fjerne dagen fra dit ansigt giver dine hudplejeprodukter mulighed for at trænge dybere ned, hvilket giver dig bedre resultater. Hvorfor spilde penge på serum, hvis den ikke engang kan bryde gennem olie og snavs på overfladen af ​​din hud?

Vælg de rigtige eksfolianter

Du ved, at vi elsker om exfoliering, men når det kommer til dehydreret hud, skal du være forsigtig. 

Hvis din hud er i dårlig stand (som normalt, når den er dehydreret), ønsker du ikke at irritere den yderligere. Enter Alfa-hydroxy-syrer. Disse kraftfulde aktive stoffer fjerner død hud, tiltrækker fugt og giver din hud et boost fugt. På grund af deres større molekylstørrelse, er de perfekt egnede til følsom hud. 

Fugt din hud 24/7

Vidste du, at du kan hydrere din hud på hvert trin af din plejerutine? 
Hydrering behøver ikke at slutte dér. Vi elsker at tilføre sprays gennem hele dagen for at forhindre, at din hud tørrer ud. 
Og når du kommer hjem? Du er velkommen til at udføre din normale natrutine og derefter lægge en natmaske eller ansigtsolie på toppen for endnu flere fordele.

Få mere ud af din makeup

Ikke alene kan hydrering fortsætte udover din hudpleje-rutine. Den kan også arbejde sig ind i din skønhedsrutine. 

Kig efter cremede formler, som vores Hyaluronic fyldte HD Mineral Foundation Stick og concealer duo. Og hvis traditionelle sprays ikke er noget for dig, kan du prøve en fugtende spray, der ikke kun passer på din mineral makeup, men også forfrisker din hud hele dagen.

Formler til din hud

Selvom hydrering er vigtig for alle, uanset hudtype, er alle fugtgivere ikke ens. Du ved allerede, at du kan hydrere din hud med fugtighedscreme (ik..), men hvilke andre formler findes? Spray, olier, masker, serum - der er mange muligheder, du skal bare finde din favorit produkt. Hvis du har fedtet hud, vil du gerne bruge produkter, der indeholder lette ingredienser som Jojoba Oil eller Squalane Oil. Hvis du har tør hud, så tag de fede cremer på, og læg derefter en olie ovenpå.

Bekymret for udbrud fra tilstoppede porer? Vi har været der. Prøv noget, der er lavet specielt til acne-udsat hud for at sikre, at huden forbliver ren og fugtet. Du behøver ikke at ofre fugten for en ren hud.

Vær forberedt

Vores sidste råd? Lad det ikke gå så galt igen! Når du hydrerer din hud året rundt, behøver du ikke foretage så meget skadeskontrol i overgangen mellem sæsoner. Stol på os, det er bedre at integrere daglige hydreringstrin i din rutine, i stedet for panisk at prøve, at vende din dehydrering natten over. Vi ved, at tilføje endnu et trin til din rutine er den sidste ting, du vil orker. Men vi lover, at du vil takke os senere, når din hud er fyldig, ungdommelig, blød og fugtet.

Er du i tvivl om hvilke produkter der passer til din hud? Så tag endelig fat i vores professionelle Glo Skin Beauty forhandlere over hele landet.