3 tip til Valentines makeup

11/02/2020

Tip til Valentines makeup? Kommer her:

Valentines dag vil altid være en af ​​de mere kontroversielle ‘helligdage’. Enten er du helt besat (og forelsket), eller også er du det ikke. Vi gir produkttip til din Valentines dag uanset om du har planlagt en traditionel date-aften med din udvalgte kærlighed, en moderne gruppeudflugt med venner eller har nul planer overhovedet.

Look 1: Blommefarvet perfektion

Hvis du er villig til at gå lidt uden for din komfortzone, er dette look til dig. Blommefarvet vingeformet linie med en blød nude læbe – den er spændende nok til at være interessant, og enkel nok til at din mor stadig godkender det..

Øjne

Brug skyggen Scarlet fra Velvets Shadow Palette og Dual Brow / Liner Brush til at tegne langs den øverste vippelinje og skabe den ønskede vingeformede linie. Uddyb og definer yderligere linien med Precision Lip Pencil i farven Rave. Ret til og gør kanterne skarpe med Dual Brow / Liner Brush. Prime vipperne med Lash Thickener & Conditioner, lad sidde i 30 sekunder, og derefter top med Lash Lengthening Mascara.

Kinder

Brug Dual Fiber Cheek pensel til at lægge Sandalwood Blush på kinderne. Top det øverste af kinderne med Conditioning Lip Balm for en naturlig glød.

Læber

Udfyld hele læbeområdet med Dune læbestift og dup med en serviet. Optegn let den ydre kant af læberne med Rave Precision Lip Pencil. Brug Petite Smudge Brush, blend de to nuancer sammen for en let mat læbe.

Look 2: Røde læber

Det er den perfekte partner til en traditionel makeup på Valentins dag, og den er stadig moderne. Hvad mere kan du bede om?

Øjne

Brug Dual Fiber Eye Brush til at lægge et rent lag Coy fra Bon Voyage Eye Shadow Quad på øjenlåg og ydre, nedre vippelinje. Påfør en lille mængde Bonbon Cream Stay Shadow Stick på øverste og nedre ydre hjørner og sikringsskygger sammen ved hjælp af Dual Fiber Eye Brush, for en naturlig smokey effekt. Prime vipperne med Lash Thickener & Conditioner, lad sidde i 30 sekunder, og top derefter med Volumizing Mascara.

Kinder

Bland en lille mængde Firstlove Cream Blush med Conditioning Lip Balm på bagsiden af ​​hånden og klap forsigtigt på det runde af kindene ved hjælp af rene fingre. Hvis der er behov for yderligere farve, kan du blende ud med Contour / Highlighter brush.

Læber

Kant og udfyld læberne med Crimson Suede Matte Crayon, bland med fingeren og tilføj et lag mere for dybde. Udton og mattér den ydre læbelinje med Detail Shader Brush for et mat look.

Look 3: Afslappet og fredfyldt

Mens vi taler om makeup til Valentines dag efter dine planer, hvorfor så ikke samle det hele til fordel for en aften for dig selv. Du ved, at du kunne bruge det.

Vælg din yndlingsmaske (eller masker – Læs om Multi masking her). Læg masken og vær taknemmelig for, at du ikke bruger 1000 kr. på en ligegyldig middag.

Vil du have inspiration til flere Valentinsdag-look? Tjek vores Valentines favoritter på bloggen!

Find nærmeste professionelle Glo Skin Beauty forhandler i nærheden af dig.