Sådan forstærker du fordelene ved Daily Power C

06/02/2020

Power Duos

Nogle ting i livet er bare bedre sammen: jordnøddesmør og syltetøj, smokey eye og nude læbestift, og så er der vores Boost; Reparer og Boost: Hydrate serums. Her fortæller vi lidt om fordelene ved Daily Power C.

Hvis du har fulgt udviklingen af ​​vores Daily Power C og Daily Power C + C-vitamin-serums, så ved du, at hudproblemer, som tidlige tegn på aldring, hyperpigmentering og ujævn struktur, alt sammen skyldes frie radikaler vi møder hver dag. At inkorporere et C-vitamin produkt i din daglige hudpleje rutine, er en af ​​de bedste måder at beskytte huden mod disse miljøskader.

Andre skader kan komme fra solen om sommeren. Forbered din hud på solens komme – læs mere i blogindlægget: Sådan forbereder du din hud til som med C-vitamin serum

Daily Power C

Daily Power C og Daily Power C + serums med den revolutionerende nye formel, som inkluderer en unik trio: Et-VC ™ (Ethyl Ascorbic Acid), Ascorbyl Glucoside og L-ascorbic Acid.

På grund af denne kraftfulde formular-trio vil vores Daily Power Cs ikke opleve tab af effektivitet på grund af oxidering – en stor bedrift inden for moderne hudpleje. Ved at bruge et af vores vitamin C-serums dagligt, giver du din hud de daglige antioxidanter og den miljøbeskyttelse, du har brug for, for en sund, smuk hudfarve.

Hver for sig giver de to Daily Power Cs fantastiske goder til huden, men ville du ikke øge deres fordele, hvis der fandtes et tillægsprodukt? Her kommer Boost ind i billedet: Hydrate serums. Ved at parre Daily Power C eller Daily Power C + med Daily Hydration eller Daily Hydration +, øges hudreparations- og fugtniveauet som hjælper med at forhindre miljøskader og gendanne hudens ungdommelige udstråling.

Daily Hydration

Daily Hydration og Daily Hydration+ består af hyaluronsyre, der er i stand til at tiltrække og opretholde hydrering som holder på op til 1000x sin vægt i vand. Hyaluronsyre hjælper med at forhindre vandtab og beskytter mod frie radikale skader forårsaget af miljøagressorer, præcis som Daily Power Cs.

I samarbejde styrker og beskytter C-vitamin og hyaluronsyre huden, samtidig med at den vitaliserer hudfarve og struktur. Det anslås, at 75% af befolkningen lider af dehydrering, hvilket kan føre til følsom og mere reaktiv eller irritabel hud. Tilføjelse af et dagligt hydrerende serum, hjælper med at bekæmpe denne tilstand.

Daily Power C og Daily Hydration versus Daily Power C+ og Daily Hydration+

Præcis som Daily Power Cs, har vi to forskellige Daily Hydration-serums: Daily Hydration og Daily Hydration +.

Fordelene ved Daily Power C opnås ved daglig hydrering. Og der er Daily Hydration bedst parret med Daily Power C, da den gendanner hudens smidighed med et øjeblikkeligt kæmpe boost. Høje niveauer af fugtbindende egenskaber, hydrerer tørstig hud, hvilket afbalancerer fugtindholdet og forhindre fugttab. Daily Hydration+ forynger øjeblikkeligt, og nærer huden med en intens dosis af vægtløs hydrering. Dette innovative hyaluronsyreserum er bedst parret med Daily Power C+ og glatter og forfiner hudens overflade, samtidig med at dehydrering og fugttab forhindres.

Sådan bruger du disse serums i din daglige hudplejerutine

For at få mest ud af dine serums, så husk at bruge Daily Hydration over Daily Power C hver morgen efter rens og toning, men før fugtcreme og SPF.