Sådan forbereder du din hud til sol med C-vitamin serum

06/02/2020

Forbered din hud til sol med C-vitamin: Hvad har blåbær, mørk chokolade og et vist vitamin C-serum til fælles? De beskytter alle mod frie radikaler og fungerer som anti-age midler, som udstyrer din hud med alt, hvad den har brug for, når du skal ud i sommersolen. Forbered din hud med dette essentielle serum, pak bær og chokolade i din taske, så er du klar til at nyde solen og det varme vejr længere!

Ønsker du at forstærke C-vitamin serums fordele, så kombiner med Daily Hydration eller Daily Hydration+. Læs mere på bloggen: Sådan forstærker du fordelene ved Daily Power C

1 – Rens og toner

Første trin i forberedelsen af din hud til at modtage næringsstoffer og fordele fra et serum, er at rense og tone. Mens renseprodukter fjerner det første lag med makeup eller virkningerne efter søvn, kommer tonere ind som en anden bølge af rens. De har også mulighed for at pumpe huden fuld af det, den har brug for – antioxidanter inkluderet! I sommermånederne kan du slukke din huds tørst med Hydrating Gel Cleanser efterfulgt af den antioxidant-rige Conditioning Mist. Vent mellem hver påføring, så din hud får tid til at absorbere toneren, før du går videre.

2 – Påfør C-Vitamin serum

Sol er dejligt, men sol med C-vitamin beskytter huden mod frie radikaler, som forstyrrer kollagenproduktionen og andre oxidationsmidler. Arbejder du aktivt for at beskytte huden mod UV-strålingskader, kan udefra påført vitamin C samtidig forbedre hudens elasticitet. Daily Power C-serum indeholder både C-vitamin og antioxidanter som miljøbeskyttelse. Generelt vil din hud føles sommerklar, og dine celler vil takke dig.

3 – Påfør SPF

Glo hudpleje giver din hud let beskyttelse efter alt dit forberedende arbejde. Glo følger dig nemlig fra forberedelse af din hud over makeup og til det endelige look. Den lette formular, Moisturizing Tint SPF 30+, giver dig den lette dækning, du har brug for både indvendigt og udvendigt: den beskytter din hud mod skadelige UVA / UVB-stråler og giver et let, ufedtet enkelt look.

HUSK: Brug af SPF som base om sommeren både på dit ansigt og på kroppen holder din hud sikker – vær ikke bange for at anvende den flere gange om dagen, især hvis du er ude i solen.

Find nærmeste professionelle Glo Skin Beauty forhandler i nærheden af dig.