De nye C-vitamin serums

06/02/2020

Før introduktionen til ​​Glo Skin Beautys nye c-vitamin serums, Daily Power C og Daily Power C+, har vores team undersøgt hundredvis af de bedste ingredienser, som beskytter din hud mod miljømæssige skader og forbedrer hudens klarhed. Resultatet: 2 ‘game changer’ vitamin C-serums.

Selvom det kan være svært at forstå, kan det omgivende miljø forårsage reel skade på huden. Udfordringer som tidlige tegn på aldring, hyperpigmentering og ujævn hudstruktur, er alle forårsaget af frie radikaler, vi støder på dagligt. For at beskytte huden mod skadelige partikler og reparere tidligere skader, skal der anvendes et C-vitamin-produkt.

Traditionelle C-vitamin serums oxiderer hurtigt, hvilket gør dem mindre effektive over tid. Det var en af ​​de vigtigste udfordringer, som førte til skabelsen af ​​de nye Daily Power C og Daily Power C + serums. Ved at kombinere tre forskellige former for C-vitamin, har vores produkter to års holdbarhed og mister ikke effektiviteten.

Udover de synlige fordele, kan Daily Power C også give ekstra modstandsdygtighed overfor solen. Læs blogindlægget Sådan forbereder du din hud til sol med C-vitamin serum

Nu tænker du måske: hvilken af de nye C-vitamin serums er det rigtige for mig? Kort sagt er Daily Power C perfekt til ALLE. Uanset din alder, hudtype eller følsomhedsniveau – enhver kan få fordel af Daily Power C. Hvis du har tør hud eller er mere interesseret i at vende hudens tegn på aldring, er Daily Power C + et bedre valg for dig.

Stadig ikke sikker? Se de detaljerede forskelle nedenfor:

DAILY POWER C

  • Dagligt serum med antioxidant, anti-forurening og miljøbeskyttelse
  • Forhindrer aldringstegn
  • Forbedrer synligt hudens klarhed
  • Indeholder over 15% C-vitamin
  • Anbefales til alle hudtyper inklusiv følsom hud

DAILY POWER C+

  • Ultimativ daglig antioxidant og miljøbeskyttelsesserum
  • Ideel til at bekæmpe synlige aldringstegn
  • Styrker, beskytter og opstrammer huden
  • Indeholder over 20% C-vitamin
  • Anbefales til tør hud og dem med lysfølsomhed

Hvis du stadig ikke er klar til at indføre Daily Power C eller Daily Power C+ i din hudplejerutine, så ser på disse highlights fra vores kliniske studier: 

Efter 56 dages regelmæssig brug, så kunderne forbedret hudfleksibilitet, reduceret synlighed af porer og ekspressionslinjer og en jævnere, friskere hudfarve. Efter blot ni dage viste studier mere end en 35% reduktion i overskydende pigment, hvilket førte til en lysere hudfarve og forbedret udstråling

Hvis det er første gang du tilføjer et C-vitamin serum i din daglige rutine, er det en nem vane at tilpasse sig. Påfør ganske enkelt dit valgte C-vitamin serum om morgenen efter rens og toning.

Vores formular er blid, men alligevel utroligt effektiv, når den bruges dagligt.

Forstærk fordelene af din Daily Power C med Daily Hydration eller Daily Hydration+ for at genopfylde fugtindholdet i huden og se endnu bedre resultater! Læs mere her Sådan forstærker du fordelene ved Daily Power C

Disse to produkter er perfekte at starte med, især hvis du tidligere kun har brugt ganske få hudplejeprodukter.

Gør dig klar til at se synlige resultater og boost din hudpleje med Daily Power C og Daily Power C+!

Kontakt en af vores professionelle Glo Skin Beauty forhandlere hvis du ønsker at teste produktet før du køber.