Guide Til Foundation Farve Match

08/01/2020

Det kan være lidt tricky at finde det perfekte foundation farve match, som alle makeup entusiaster ved.

Varm, Kold, Lys, Dyb – ens hoved roterer jo! Når du har valgt den rigtige foundation type, så er det tid til at vælge farve match.

For at hjælpe dig med at finde det perfekte match, har vi skabt denne farve match oversigt. På den måde kan du let finde frem til de Glo Skin Beauty base nuancer som bedst passer til din hudtone.

Den helt nye HD Mineral Foundation Stick kommer i 12 nuancer, som ligger op ad Pressed Base nuancerne. HD sticks kan bruges til både foundation, hightlight, contour og concealer, så den kan være værd at teste. Samtidig giver den fugt til huden med hyaluron.. Læs mere om den på bloggen: GloSkinBeauty’s nye HD Mineral Foundation Stick

Det er klart en fordel at teste foundation, type og nuance hos en Glo Skin Beauty forhandler, så du er sikker på at få den helt rigtige til din hudtype og hudtone. Du finder her en liste over vores professionelle Glo Skin Beauty forhandlere

Har du brug for hjælp til at vælge den rigtige foundation formular til din hudtype og dit ønskede dække, så tjek vores Foundation Type Guide.