GloSkinBeauty’s nye HD Mineral Foundation Stick

08/01/2020

Hvis du ikke allerede ved det, så ELSKER vi den lækre HD Mineral Foundation Stick multi-tasker. Og hvem gør ikke det..?

De er perfekte til alle som vil se fantastiske ud – også imens de er på vej og på mindst mulig tid. Vi foretrækker altid, når et produkt kan klare flere opgaver. Med det in mente, har vi skabt et produkt som kan det hele: fuld foundation dække til ansigtet, conceale og korrigere urenheder eller mørke rande, contour for at tilføje varme, dybde og dimension/highlight for at fremhæve dit ansigts fordele. Lyder lidt som et fantasiprodukt, ik? Men nej – det er bare vores nye HD Mineral Foundation Stick.

Du læste rigtigt: vores best-seller, prisvindende base foundation kollektion har nu et femte niveau. Vores nyeste mineral foundation stick tilbyder 4 fordele til at dække alle baser, så at sige.

HVORFOR DU VIL ELSKE HD MINERAL FOUNDATION STICK

Hvorfor skulle du ikke elske den, er vist det korrekte spørgsmål. Formularen er silkeblød og pakket med Hyaluronsyre, da hudens tilstand er første skridt. Plus den indeholder vores eksklusive antioxidant blanding af vitamin A, C, E og grøn te ekstrakt, som du sikkert allerede kender fra vores originale base produkter. Fedtet hud, tør hud, kombineret hud, moden hud, sensitiv hud – alle hudtyper vil elske den. Den er letvægts, fugtende, kan bygges på over dagen og giver et naturligt finish som passer til alle hudtyper.

FOUNDATION

Find din perfekte nuance til at bruge som all over foundation. Det bedste er, at formularen kan tilpasses dit ønske 100%. Er du mest til et ‘no makeup’ look og ønsker et fint, nærmest ikke værende dække, så tilfører du bare et par lette strøg og blender grundigt. Er du mere til ‘fuld dække’, ja, så stryger du bare et par gange mere og blender med din favorit børste.

Da formularen samtidig fugter din hud, så behøver du ikke frygte din makeup vil sidde i kager eller tørre ud.

CONCEALER

At finde den perfekte HD Mineral Foundation Stick nuance til concealing handler mest om din foundation dække. Hvis dit dækkeønske er fint til let, så kan du bruge samme nuance som du ville bruge til foundation. Hvis du ønsker mere dække, så skal du muligvis vælge en nuance lysere for at sikre et match. Påfør enden direkte eller brug en lille børste for at dække de ønskede områder.

CONTOUR & HIGHLIGHT

Du kender rutinen: 1-2 nuancer mørkere end din matchende base til Contour og 1-2 nuancer lysere til Highlight. Påfør contour til ‘bunden’ af kinderne, tindinger og kæbelinie for at skabe dybde, og highlight til brynben, kindben og næse for en lysnende effekt.

Husk at blende!

FIND DIN NUANCE

Er du klar til at tilføje HD Mineral Foundation Stick til din rutine? Så lad os finde din tone! Med 12 muligheder, fra helt lys til dyb, med kølige, varme og neutrale undertoner, er det næsten lige så let at finde din tone, som det er at bruge stick’en.