Guide til Block Priming Teknik

24/06/2019

Hvad er Block Priming Teknik?

(Tidligere ‘Sådan arbejder du med Block Priming Teknik’ Opdateret version)

Inspireret af konceptet ‘Multi-Tasking’, opdeler Block Priming teknikken ansiget i områder, da fedtstofproduktion, porestørrelse, pigmentering, etc er forskellig fra område til område.

Du har måske hørt om begrebet ’multi-masking’, altså det at anvende forskellige ansigtsmasker på forskellige områder af ansigtet, for at behandle forskellige hudproblemer? Gæt engang: Priming kan nu også målrettes efter hudområder. Alle kan prime som en pro med GloSkinBeautys Signature Block Priming Teknik.

Guide til Block Priming Teknik, er i al sin enkelthed at bruge primere til det de skal, nemlig at udglatte bestemte områder eller udfordringer forskellige steder i ansigtet. Derfor er der i Glo Skin Beautys primer serie 6 typer primere, som hver i sær har unikke egenskaber. Og de bruges i Block Priming Teknik, hvor du opdeler ansigtet 5 i områder og dækker med dine primers helt efter behov i hvert område.

For eksempel kan de fine linier ved øjnene, smilerynker eller kragetæer – kært barn har mange navne, bearbejdes med Glo Skin Beautys Phyto Active Eye Serum og Phyto Active Eye Cream. Henover lægges Fill Perfecting Primer før din foundation og øvrige makeup. Så har du et perfekt grundlag til en smuk og holdbar makeup.

For at gøre det lettere at forstå hvilke primers der skal bruges hvor har Glo Skin Beauty lavet denne film:

GloSkinBeautys Block Priming Teknik

Opdel ansigtet i blok-områder målrettet til de unikke primere og efter din huds specifikke behov. GloSkinBeautys Block Priming Teknik deler ansigtet ind i fem områder: pande, næse, hage, kinder og øjne.

Følg vores primer guide nedenfor og se vores demo film for at vælge den bedste Glo Skin Beauty primer til de forskellige blok områder.

Block priming har aldrig været så let.

 

Guide til Block Priming Teknik

1 – Pande

2 – Næse

3 – Hage

4 – Kinder

5 – Øjne