Guide til rejsestørrelser og test sæt

20/06/2019

Der er uendeligt mange tidspunkter, hvor et sæt med hudpleje i rejsestørrelser kan være en lifesaver: som festival kit, som rejsesæt til håndbagagen, som rejsestørrelser til toilettasken…du ved hvad jeg mener.

Med hudpleje i rejsestørrelser samler du alle dine skønhedsprodukter i én pakke. For slet ikke at nævne: du får de ønskede produkter til en overkommelig pris, så du kan teste flere produkter på samme tid.

Herunder finder du et udvalg af dine renseprodukter i rejsestørrelser:

DESK TO DATENIGHT

Tænk på Desk to Datenight – Bon Voyage sættet som din personlige makeup artist, som har håndplukket et de bedste makeup produkter i rejsestørrelse med øjenskygge, blush og læbefarve for at gøre det susende let at gå direkte fra job til middag, fest eller date.

Om du kender vores makeup produkter eller om du bare ønsker at bruge så lidt tid som muligt, så er det her dit go-to sæt. Med en mini skygge-palette, en fuld størrelse blush, læbeblyant og gloss, kan du trylle dit look om med lethed. Perfekt som Festival kit!

HUDPLEJE-RUTINE SÆT

Her finder du din favorit hudpleje i godkendte rejsestørrelser. 3 forskellige sæt, som hver repræsenterer en af de 3 hudtyper: Fedtet, Kombineret eller Tør. De indeholder alle 3 et renseprodukt, en toner, en fugtcreme/lotion og en øjencreme. Også perfekte til festival kit – fylder ikke meget i toilettasken.

Hvis du er usikker på din hudtype, kan det her være en rigtig god måde at teste vores produkter og sikre dig, at de virker. Hudpleje-rutine sættene er også en perfekt måde at introducere andre til hudpleje – små pakker gør det altid lettere.

PROBLEMLØSNINGS SÆT

På et helt nyt niveau repræsenterer vores Problemløsnings sæt 3 af de mest normale hudproblemer: Alder, Acne og Sensitiv hud. Alle produkter kommer i godkendte rejsestørrelser. Hvert sæt indeholder et renseprodukt, en fugtcreme, en serum + en Protecting Powder SPF20 for at sikre, at solen ikke tilføjer ekstra skader, efter du har kæmpet for at afbalancere din hud.

MEET YOUR MATCH

Vores best-seller produkt, Pressed Base mineral foundation, er et hit hos stort set alle der prøver den. Med 20 forskellige nuancer kan det dog være svært at finde netop din perfekte nuance. Derfor har vi skabt Meet Your Match sæt, som giver dig mulighed for at teste 2 nuancer i bedste rejsestørrelse på én gang.

Alt du skal gøre er at identificere din farveskala (Natural, Golden, Beige, Honey) og så er du klar!

Vi har endda vedlagt rejsestørrelser af dine skønhedsprodukter: Face Primer, Perfecting Powder og en Flat-Top Kabuki børste, så du kan få den fulde fejlfri foundation oplevelse. Vær opmærksom på, at vi i skrivende stund IKKE har alle 20 nuancer repræsenteret. Vi arbejder på det 🙂

READY, SET, KISS

Når det gælder bryllupper og andre festlige lejligheder, er det altid nødvendigt at have et touch-up sæt klar. Men hvilke produkter er de vigtigste? Jeg er glad fordi du spør 🙂

Vi eeeelsker en nude-pink læbe og en dugfrisk hud, så vi har skabt Ready, Set, Kiss sættet. Det indeholder en fuld størrelse læbestift (Pillow Talk), Precision Lip Pencil (Soulmate), Gloss (Whisper) og mini versioner af vores Luminous Setting Powder og Setting Powder Brush. Fik jeg nævnt de er samlet i en super feminin clutch..? Perfekt lille sæt i rejsestørrelse, som festival kit eller til at have i håndbagagen 🙂

BRYN  KOLLEKTION

Her er ALT du behøver til bryn. Farve, pincet, børste – alt er samlet i Brow Collection. Farvepaletten indeholder 2 nuancer brynfarve, en highlight og en voks, plus vores top-redskaber til bryn: en spoolie, en pincet og en brynbørste. Smid det her sæt i din taske og du vil aldrig opleve en bryn emergency igen!

 

Husk du kan teste produkterne hos en af vores professionelle Glo Skin Beauty forhandlere, hvis du er i tvivl om din hudtone eller andet.