Nye foundation toner

29/05/2019

De nye foundationer toner er resultatet af vores store arbejde, med udvidelsen af vores foundation farveskala. Blandt andet fordi en bredere farveskala er et skridt i retning mod større inkludering i en branche, hvis grundfortælling er, at man skal vise sig selv.

Det er noget vi fortsat vil arbejde med, så vi er super glade for at kunne fortælle, at vores bedst sælgende foundations, Luminous Liquid Foudation SPF 18, nu kan fås i endnu flere nuancer.

Se Guide til foundation her

Luminous Liquid Foundation SPF 18

 

Hvis du er til flydende formularer, så lad os se på vores anden prisvindende formular, Luminous Liquid Foundation SPF 18. Denne letvægtsbase giver let til medium dække, med et utroligt, fint finish.

Men hvad gør denne foundation forskellig fra resten?

Det gør vores Diamantpulver teknologi, som uden besvær blendes og dækker uensartede områder og giver dig et blødt, lysende grundlag at arbejde på. I formularen er inkluderet fugtgivende ingredienser som giver en fejlfri, tidsløs overflade.

Præcis som Pressed Base og resten af vores produkter, indeholder Luminous Liquid Foundation SPF 18 ingredienser som er gode for huden. Den er talkumfri, parabenefri og ikke testet på dyr.

Du behøver aldrig at sætte din huds sundhed over styr, når du bruger vores makeup produkter. Alle vores foundations indeholder mindst SPF18, hvilket betyder, at du kan nyde din tid i solen, mens du er beskyttet mod skadelige stråler.

Hvad enten du har lyst til at teste vores baser for første gang, lege med foundationtyper eller finde din perfekte sommernuance, så har vi flere foundation nuancer end nogensinde før! Det er vores erklærede mål at fortsætte med at udvide vores base nuanceskala, og vi håber, at denne første udvidelse gør det lettere for flere af Jer, at eksperimentere med mineral seriens utrolige fordele.

Luminous Liquid Foundation SPF18 nyheder:

Alabaster

Caramel

Har du lyst til at teste foundations dække og nuancerne mod din hud før køb, så kontakt en af vores professionelle Glo Skin Beauty forhandlere. Se forhandlerlisten her.