Guide til foundation

29/05/2019

Med en guide til foundation håber vi at give dig en hjælpende hånd i den rigtige retning. Vi kan ikke via en skærm afgøre hvilken der passer bedst til din hudtype og hudtone, men du kan få en ide om retning.

Bruger du i forvejen en af vores foundation produkter, kan denne guide til foundation spore dig ind på hvilken nuance du skal bruge i de andre foundations: find den du bruger nu og se på samme niveau, hvilke andre produkter der ligger i farveniveau.

At finde det perfekte foundation match kan være lidt af en kunst, hvilket enhver skønheds entusiast ved. Varm, kold, lys, dyb..det er lige så dit hoved spinner rundt!

Når du har valgt den foundation formular som passer til dig – ja, så er det tid at finde den rigtige nuance.

Find den rigtige nuance

For at hjælpe dig med at finde det helt rigtige match, har vi skabt denne guide til foundation, som kan hjælpe dig til at se hvilken af Glo Skin Beauty baserne, der er bedst til din hudfarve.

De mørkeste nuancer

De allermørkeste nuancer er til dig med mørk hud, naturligvis, men også til dig med lysere hud, som ønsker at arbejde med contouring. Læs evt. vores blogindlæg om HD Mineral Foundation Sticks, hvor du får en ide om contouring.

Har du brug for hjælp til at vælge den rigtige foundation formular til din hudtype og det dække du ønsker, så anbefaler vi, at du besøger en af vores professionelle Glo Skin Beauty forhandlere.

Og husk: vi har fået nye nuancer både i Pressed Base og Luminous Liquid Foundation SPF18.