Skønheds trends 2019

19/03/2019

Nu er første kvartal af 2019 ved at være gået – og vi kan med sikkerhed sige, at der er flere skønheds trends 2019, som vi allerede ikke kan få nok af: Lady Gagas monokrome Golden Globes look og Marie Kondo-ing hele vores hjem for at nævne nogle få.

Meget kan ændre sig om et år, og vi ville lyve, hvis vi sagde, at vi ikke var glade for at se nogle 2018 tendenser forsvinde (jep, for eksempel Halo Brows). Vi tror, ​​at 2019 handler om forandring: fra mærker, der endelig dropper deres  old-school måder at tænke til brugere, som ønsker at forstå og forbedre deres hud.

Ikke mere snak – her kommer vores udvalgte skønheds trends 2019:

Cruelty Free

Hvis du ikke allerede vidste det, er Glo Skin Beauty et PETA-godkendt brand og medlem af PETA’s Beauty Without Bunnies-program.

Det betyder, at vi lover aldrig at teste produkter på dyr, tillade andre at teste på dyr på deres vegne, bruge råvarer, der testes på dyr eller sælge på forretningsmarkeder som Kina, der kræver dyreforsøg. Selv om cruelty free produktion ikke er nyt for os, så er det langt fra alle virksomheder der producerer uden dyreforsøg.

Heldigvis er dette problem ved at have fået opmærksomhed i skønhedsbranchen. Vi er super glade over at se flere mærker, der omlægger produktionen hver dag, og håber fremtiden bringer cruelty free produkter som normalen, ikke undtagelsen.

Vi udvider skyggekollektionen

Nok et af de hotteste emner i skønhedsbranchen – og med god grund.

At udvide skyggekollektionen er et uhyre vigtigt emne indenfor skøhedsprodukter, da det fremmer inklusiviteten i en ellers selvpromoverende industri.

For at være mere inkluderende i vores egen produktlinje, er Glo Skin Beauty spændt på at dele de nye opdateringer til vores skyggekollektion, der kommer senere i år!

Sund Hud

Ikke alle har tid og råd til at få en professionel ansigtsbehandling, men det betyder ikke, at du skal gå glip af en frisk ny glød.

2019 handler om at bruge produkter med højkvalitets ingredienser, for at forlænge holdbarheden af en professionel behandling. Eller til at holde din hud lys og glødende uden en tur til spaen.

Ikke sikker på, hvor du skal begynde? Alle vores hudplejemidler er af professionel kvalitet, men vores favoritter er: Renew SerumRetinol Resurfacing SerumRestorative Mask and Refresh Facial Polish.

Professionel Behandling

Har du mulighed for regelmæssige aftaler med en professionel, så gør det! Der er så mange nye behandlinger til rådighed for at holde din hud sundere; også til udfordringer på dine hænder, nakke og ryg

Sørg for at finde behandlere/hudterapeuter og hudlæger i dit område, og vær ikke bange for at stille spørgsmål før, under og efter din behandling. Du betaler for en behandling af din hud, så du fortjener fuldt ud at forstå, hvilke produkter og procedurer de bruger.

Levende Koral

Vi elsker, når årets Pantone-farve kan repræsenteres i skønhed, og hvilken bedre farve at gøre det med end Living Coral!

Hvis du ikke allerede har tjekket denne lyse skygge ud, så skal du. Det er en punchy, orange-pink, der passer perfekt til sit navn.

Forvent at se både monokromatiske koraltoner og enkelt farver på øjnene, kinderne eller læberne.

Klar til at shoppe? Tag et kig på nogle af vores yndlings koralfarver:

Ingrediens Viden

 

Vi har sagt det før – hudpleje er hot lige nu. Og med det kommer en masse blandede oplysninger, både fakta og fiktion.

For at hjælpe dig med at blive mere informeret i din produktudvælgelsesproces, har vi valgt at dykke dybere ned i nogle af vores bedste ingredienser (se vores første her).

Vi står 100% bag hver enkelt af vores ingredienser og kan ikke vente med at dele dem med dig.

Ønsker du yderligere vejledning eller ønsker du at teste produkterne før køb, så kontakt endelig en af vores professionelle Glo Skin Beauty forhandlere