Nyheder marts/april 2019

13/03/2019

Det her er nok en af vores bedste nyheder til dato – og på et perfekt tidspunkt! Vinteren er ved at være slut og vi drømmer om forårsjakker, pastelfarver og fin hud, men vi er der ikke helt endnu.

Glo Skin Beauty udvikler konstant nye produkter, som passer til dine behov og din hudtype. Og..arbejder på at opdatere de produkter, som du allerede kender og elsker, så de giver endnu bedre resultater. Heldigvis vil alle vores nyheder sætte dig i det perfekte forårshumør – også selvom marts driller lidt endnu.

HUDPLEJE NYHEDER

Phyto-Active Conditioning Oil

Hvis du ikke allerede bruger en ansigtsolie ELLER hvis du altid har ønsket at prøve vores Phyto-Active kollektion, men var nervøs på grund af din følsomme eller akne-udsatte hud, er det nu din chance.

Denne revolutionerende ansigtsolie indeholder en unik blanding af mirakelolier plus Resistem, en plante-stamcelle, der bekæmper tegn på aldring. Stol på os: du vil mikse olien ind i din rutine på enhver måde muligt, fra din fugtighedscreme til at masker til foundation og endda i dit bad!

Phyto-Active Firming Mask

Har du brug for et løft? Vi kan klare det på bare 10 minutter. Vores helt nye Phyto-Active Firming Mask løfter synligt i løbet af en time efter du har afrenset produktet og afslører en opstrammet, mere strålende hud.

Denne transformative formel er fyldt med virksomme ingredienser, herunder plantestamceller, platin og perleekstrakter, peptider og kollagen. Brug det før din næste store begivenhed som et ekstra boost.

Nervøs for at bruge olie i din hudplejerutine? Læs også vores blog: 10 grunde til at bruge ansigtsolie

 

SKØNHEDS NYHEDER

Ready, Set, Kiss Touch Up Kit

Det perfekte kit, uanset om det gælder den største dag i dit liv, weekendturen eller din daglige rutine. Sættet inkluderer fem af vores bestseller touch-up essentials i en sød quiltet taske for at sikre, at dit udseende er for altid fejlfri, også på farten. Kittet indeholder en mini setting powder og mini Tapered Setting Powder Brush, plus en full-size Læbestift, Gloss og Precision Lip Pencil.

Desk to Datenight

At finde komplementære skønhedsprodukter kan være vanskelig, så hvorfor ikke lade det være op til fagfolkene? Vores in-house makeup-artister har med ekspertise håndplukket produkter til øjne, kind og læber, så alt du skal gøre, er at lægge makeuppen på og gå ud!

Den bedste del? Det er let at touche din dag makeup op og blive klar til en nat i byen med det samme sæt produkter. Ny i denne sæson er Bon Voyage, der byder på varme neutraler med en touch af koral. Kittet indeholder en mini quad plus en fuldstørrelse Blush, Precision Lip Pencil og Gloss.