Derfor behøver du plantestamceller til aldrende hud

13/03/2019

Det er ikke for sjov, når vi siger, at vi udnytter det bedste af videnskab og natur, nemlig plantestamceller.

Det er kernen i vores forretning, at skabe formler af høj kvalitet med effektive ingredienser, og det hjælper os med at leve op itl løftet om sund og ungdommelig hud.

Og når vi taler om plantebaserede ingredienser, der har en synlig indflydelse på din hud, refererer vi normalt til plantestamceller.

Faktisk er stamceller fra planter så vigtige, at vi har skabt en hel kollektion dedikeret til produkter, der indeholder disse kraftfulde ingredienser, kendt som Phyto-Active.

Mens plantestamceller hovedsagelig anvendes i anti-aging formler, kan deres fordele strække sig langt ud over det, og kan endda bidrage til at forbedre fugtniveauet, tonen og tekstur. Hvis du tænker for dig selv, “Ja! Giv mig alle plantestamcellerne! ” så støtter vi det, men hvis du har acne udfordret, følsom eller ung (under 26 år gammel) hud, kan nogle af disse formler kan gøre mere skade end gavn.

Okay, fortæl mig mere

Hvis du aldrig har hørt om plantestamceller eller ingen anelse har om, at de er stjerneingredienser i vores Phyto-Active samling, så frygt ej: vi kunne ikke drømme om at forlade dig i mørket.

Selvom du ikke ved noget om stamceller, kan du nok være enig i, at planter er temmelig elastiske væsener. De kan vokse under nogle af de hårdeste forhold og stadig regenerere celler til alle dele (rødder, blade, blomst osv.) Fra de samme stamceller. Menneske- og dyrestamceller er derimod kun i stand til at regenerere celler til en specifik vævstype.

Lad os blive specifikke

Selv om deres evne til at regenerere celler er en del af det, der gør dem så magtfulde, er det faktisk ikke det der sker på din hud. Det er heller ikke grunden til, at vi vælger at inkludere dem i vores formler: Plantestamceller inkluderet i hudpleje formler er ikke levende celler og kan ikke regenerere menneskelige stamceller.

I stedet afgiver de en høj koncentration af antioxidanter og antiinflammatoriske egenskaber, som hjælper huden  med at forsvare sig mod solskader og aldring. Hvor høj en koncentration er nødvendig, kan du spørge? Nogle plantestamceller indeholder en koncentration af antioxidanter 1.000 gange større end andre former for planteekstrakter. Ud over deres ekstra antioxidanter, er plantestamceller også meget rene og ikke-forurenede og medfører meget lidt miljøpåvirkning. Plante stamceller er sand evolution og moderniseringen af ​​plante botanik.

Er du overbevist? Lad os se på vores liste over udvalgte 5 topplante stamceller, deres formål og deres ledsagende Phyto-Active produkter:

Citrustem ™

Find den i NEW Phyto-Active Firming Mask. Findes i appelsiner. Denne stamcelle reorganiserer hudens dermis eller indre struktur, hvilket resulterer i en fastere hudtype. I denne reorganisering er Citrustem ™ i stand til at genskabe din huds elasticitet som den var op til 12 år tidligere. Og hvem vil ikke gerne genskabe deres hud fra over et årti siden?

Resistem ™

Find den i NEW Phyto-Active Condition Oil. Kommer fra Heart-Leaf Globe Daisy. Resistem ™ hjælper med at opbygge et imponerende forsvar mod aldring. I en klinisk undersøgelse oplevede frivillige en stigning på 52% i udstråling, 9% stigning i klarhed, 13% fald i rødme og 9% fald i glød efter kun 60 dages brug.

Papyrus Leaf

Find det i Phyto-Active Toning Mist. Ansvarlig for genopfyldning af vigtig fugt i epidermis eller øverste lag af huden. Kliniske undersøgelser fandt en 33% stigning i vandbevarende kapacitet 30 minutter efter påføring. Og hvad betyder det for dig? Mindre overfladeudtørring.

Nopal Cactus

Find det i Phyto-Active Light Moisture. Dette kan være den bedste af alle argumenter, når det kommer til plantestamceller. Nopal Cactus bekæmper betændelse, behandler sår, beskytter cellulært DNA og øger hudens tolerance overfor solen. Den er også rig på antioxidanter, herunder C-vitamin, polyphenoler og catechiner (findes også i Green Tea Extract). Ved fortsat brug bliver huden glattere, tonet og mere hydreret.

Buddleja Davidii

Find det i Phyto-Active Face Cream. Buddleja-planten har oprindelse i Europa og Østasien og har antibakterielle og antiinflammatoriske egenskaber. I deres stamcelleform giver Buddleja Davidii øjeblikkelig og høj beskyttelse mod photo-aldring, hvilket er den premature aldring af huden fra eksponering af UVA-stråler.