10 grunde til at bruge ansigtsolier

13/03/2019

Ansigtsolier har ikke været anbefalet de sidste mange år, til fedtet/acneplaget hud. Du blev sandsynligvis bedt om helt at fjerne alle olieholdige produkter fra din plejerutine. Du blev måske endda anbefalet at bruge kradse, udtørrende produkter i din daglige rutine. Håbet var, at du ville vågne op til en afbalanceret og pletfri hud, men det var sjældent tilfældet.

Selvom du havde tør hud, har du muligvis stadig været forsigtig med at bruge produkter med olie i det på grund af dets (påståede) pore-tilstoppende effekt. Alt dette dog ændret: For få år siden blev ansigtsolier et hot emne indenfor hudpleje, og alle ønskede at deltage. Dette tvang forskere og brnads til at tage et kig på formler og de olier, de valgte at bruge i deres produkter.

Olier, anvendt i tidligere hudplejeformler, blev sjældent skabt med bestemte hudtyper i tankerne. Moderne ansigtsolier, herunder vores nye Phyto-Active Condition Oil, indeholder blødgørende olier, der absorberer hurtigt og efterlader en fin glød uden at fedte. Derudover indeholder de ekstra fordele, der specifikt retter sig mod forskellige hudtyper og hudproblemer, så du kan vælge en ansigtsolie, der virker til netop din hud.

Uanset om du allerede har taget springet og bruger ansigtsolier, eller hvis du stadig er i tvivl, så tjek vores top 10 grunde til at bruge ansigtsolier nedenfor:

1. Glød, ikke fedtet hud

Brug af ansigtsolie behøver ikke at betyde skinnende hud. Med kun 2-4 dråber får du nok antioxidanter og fordele for at give dig en indre glød. Og denne glød behøver ikke at stoppe ved din hudpleje: Prøv at anvende en til to dråber oven på din foundation for ekstra glød.

2. Ungdommelig hud

Uanset om du forsøger at forhindre rynker eller bekæmper dem med alt du kan, så kan ansigtsolier hjælpe med fylde, næring og fast hud, hvilket giver dig det eftertragtede ungdommelige udseende. Bonus: ansigtsolier bidrager til et stærkt aldringsforsvar.

3. Kreativitet er konge

Ansigtsolier kan inkorporeres på næsten ethvert trin i din rutine. Enten alene eller blandet med andre produkter. Phyto-Active Condition Oil giver dig mulighed for at være din egen hudplejemixolog og skabe din perfekte, unikke skønhedscocktail. Vi elsker at blande olier med fugtighedscreme, med foundations og kombinere med masker.

4. Færre udbrud

Den unikke blanding af mirakelolier i Phyto-Active Conditioning Oil, betragtes som “tørre olier”, hvilket betyder, at de let absorberes og faktisk forhindrer overskydende talg (olie) produktion ved at regulere din huds fugtindhold. Når sebum og fugt er reguleret, er det almindeligt at se et fald i udbrud.

5. Dybt hydreret

Alle hudtyper fra de tørreste til de mest fedtede, har brug for hydrering. Ansigtsolier er en fantastisk måde at tilføje letvægtshydrering på, især om sommeren, hvor en fed fugtighedscreme, er det sidste produkt du vil vælge. At de er ‘tørre olier’, betyder det ikke, at de ikke kan hydrere i dybden og pleje.

6. Miljøvenlig

Den Squalane, der anvendes i Phyto-Active Condition Oil, er 100% bæredygtig og kommer fra sukkerrør i stedet for oliven. Vi valgte specifikt denne version af Squalane, så du kan være sikker på, at dit oliekøb vil have en minimal miljøpåvirkning.

7. Beroliget teint

Mange ingredienser, der anvendes i anti-aging formler, er for aktive til følsomme hudtyper, og ved at bruge dem fører det til rødme, udbrud eller irritation. På grund af sin unikke blanding af mirakelolier og plante stamceller, fungerer Phyto-Active Conditioning Oil godt for selv vores mest følsomme kunder. Faktisk er det endda et godt produkt efter en peeling behandling! Hvis du stadig ikke er overbevist, så test bag dit øre for at sikre, at du ikke oplever nogen negative reaktioner.

8. Mere virksomme produkter

Som vi sagde tidligere, er et af vores yndlingsaspekter ved ansigtsolier, at de kan blandes med næsten ethvert andet produkt i din rutine. Her får du en bonus: når du blander olierne med fugtighedscreme eller masker, forbedrer du fordelene ved begge produkter.

9. Luksus, du kan betale

Selvom det måske ikke er en ægte hudfordel, kan det være en meget luksuriøs oplevelse at bruge en ansigtsolie til en ikke-luksuriøs pris. Vi har alle brug for at fokusere mere på vores egen pleje, og at bruge tid på at arbejde med et hudforbedrende produkt, kan være præcis hvad lægen har ordinerede. Pro Tip: Prøv at tilføre et par dråber i dit næste bad.

10. Forbedret udstråling

Med eller uden en ansigtsolie stråler du. Men Phyto-Active Conditioning Oil øger din udstråling med op til 52%, så din hud også kan stråle. Dette er alt sammen takket være den kraftige Resistem ™ plante stamcelle, der kommer fra Heart-Leaf Globe Daisy, som aktivt bekæmper frie radikaler.