Grøn te i Glo Skin Beauty produkter

19/02/2019

Hvorfor er der grøn te i Glo Skin Beautys produkter?

Grøn te for huden

Hvis du har gennemgået de forskellige produkter her på Glo Skin Beauty og kigget på ingredienserne, har du måske bemærket, at vi elsker grøn teekstrakt. Det er i mange af vores produkter, fra concealers og foundations til tonere og endda i læbestift. Så du er måske interesseret i at kende lidt mere til det, og hvorfor det er blevet så populært i makeup-verdenen.

Det er vigtigt at bemærke først og fremmest, at grønne te i hudprodukter har beviste fordele – det er ikke bare en fase, vi går igennem uden bevis.

Fordele ved grøn te i hudpleje produkter

Hvad enten det indtages eller bruges lokalt i form af et ekstrakt, er vi på Glo Skin Beauty fokuseret på aktuelle behandlinger, da det er en langt mere effektiv metode.

Grøn teekstrakt giver en god kilde til antioxidanter, og især antioxidant EGCG, som hjælper med at forhindre skade fra solens eksponering. Forebyggelse af denne skade har den ekstra bivirkning at få dig til at se yngre ud.

En anden fordel ved grøn te i makeup og andre hudplejeprodukter er, at det er så mildt og har antiinflammatoriske egenskaber. Det er især godt i produkter, der er formuleret til brug på følsom hud og til acne eller rosacea, fordi det kan reducere rødme og hævelse.

Med hensyn til acne, vil du være glad for at vide, at grøn te er antibakteriel, der vil forhindre spredning af infektion.

Hvorfor er grøn te godt i hudplejeprodukter?

Som nævnt ovenfor er produkter, der indeholder grøn te, gode som led i en behandling for mange hudproblemer. I forbindelse med f.eks. rosacea, er det meget vigtigt, at huden bliver beroliget. Eventuelle hårde kemikalier vil sandsynligvis øge hudproblemet. Derfor er grøn te en værdifuld ingrediens – både naturlig og blid.

I tilfælde af acne-udsat hud hjælper grønte ekstraktet i vores produkter ved at rense porerne og bekæmpe bakterier. Og igen, som med rosacea, er det vigtigt, at alt dette sker på en blid og naturlig måde for at forhindre betændelsen yderligere.

Grøn te til hud har også vist sig at bidrage til at mindske nogle af tegnene på aldring, såsom mørke pletter og andre problemer. Derfor er det inkluderet i mange af vores produkter, der er designet til brug omkring øjnene.

 

Vi har samlet de af vores produkter som indeholder grøn te. Så kan du vælge om det skal være hudpleje eller makeup i en sundere version 🙂

 

Vil du gerne prøve produkterne før du køber, eller har du spørgsmål i forhold til netop din hud og udfordringer, så kontakt en af vores professionelle Glo Skin Beauty forhandlere.