Glo Cream Stay Shadow Stick

18/02/2019

Hvilken makeup holder længest? Med Glo Cream Stay Shadow Sticks får du langtidsholdbar øjenmakeup i klare farver, til alle looks, hele året.

Fra hverdags look på job til dramatiske smokey eyes på byturen – Glo Cream Stay Shadow Stick kan bruges som primer, skygge og liner for at skabe fantastiske look, der passer til enhver anledning.

For at gøre det lettere for dig at lægge en makeup der holder til det hele, deler vi her vores tip til at lægge disse cremede øjenskygger. Byg op, blend og hav på hele dagen.

Glo Cream Stay Shadow Stick farver

I januar 2019 har vi fyldt farvepaletten op, så vi nu har 12 fantastiske matte og metallic farver:

Hvordan bruger jeg Glo Cream Stay Shadow Stick?

Disse langtids holdbare, pigmentrige cremede formular giver utrolig farve med et utal af muligheder. Læg Glo Cream Stay Shadow Stick direkte på låg, globelinie, brynben eller nederste vippekant. For at blende farven langs kanterne, kan du bruge dine fingre eller en øjenpensel lige efter påføring – før farven sætter sig for at holde hele dagen.

Prøv Detail Blender Brush eller, hvis du ønsker en lidt hårdere børste, Crease Shader Brush. Indtil du mestrer den bløde stick, anbefaler vi, at du kun laver ét øje ad gangen.

De cremede skygger kan bæres alene eller under din pudder skygge som en primer. For at bruge den som primer skal du dække hele låget og blende langs kanterne. Læg derefter din pudderskygge ovenpå for at forhindre farven i at lægge sig i folder, i alt løbe ud og for at forlænge skyggens holdbarhed.

Ikke alene vil denne holdbare formular forlænge din øjenskygges holdbarhed, den vil også booste farve intensiteten og give dig et maximalt farve look.

De mørkere farver, som Bonbon (dyb mat brun), Metro (kølig grafit grå) og Pitch (mat sort) skaber også fantastiske eyeliner farver. Smudge farven langs øverste og nederste vippekanter for et naturligt, afslappet look.

Hvordan spidser jeg Glo Cream Stay Shadow Stick?

Surprise! Den farvede ende af blyanten kan tages af – og der finder du spidseren. Med den indbyggede blyantsspidser, kan du altid holde den perfekte spids til at prime, lægge skygge og definere dine øjne.

 

Hvordan fjerner jeg Glo Cream Stay Shadow Stick?

Du skal ikke blive overrasket når du opdager, at disse skygger er lidt sværte at fjerne. Gør et stykke vat fugtigt med Gentle Eye Makeup Remover og hold det over øjet et par sekunder for at opløse makeuppen.

Hvis du synes at farven er for svær at tage af med en traditionel makeupfjerner, så prøv den ultimative Essential Cleansing Oil. Brug tørre hænder og massér forsigtigt olien ind i øjenmakeuppen i et minuts tid. Tilfør lidt vand og arbejd videre, rens grundigt og du har helt ren hud.

 

Hvor kan jeg teste farverne eller få vejledning før køb?

Du er altid velkommen hos vores professionelle Glo Skin Beauty forhandlere, som kan give dig gode råd til netop din hudtype og dine farver. Du kan også teste og få vejledning i makeuppen før køb.