Sådan får du naturligt røde kinder

24/01/2019

Sådan nogle dejligt friske naturligt røde kinder – som hvis du har cyklet i kold vind. Som får dit ansigt til at lyse af energi og giver dig et ungdommeligt, aktivt look. Altså dét vi alle gerne vil opnå. Hvordan får man naturligt røde kinder med makeup?

Med makeup kan du skabe nøjagtig det look du ønsker at vise verden – og du kan vælge et nyt hver dag, hvis du ønsker det. De skønne naturligt røde kinder giver et ungdommeligt look og en friskhed.

Det fine, naturlige rosa, rødmende kind-look kan let skabes med en vibrerende, cream blush og en lysnende, glansfuld foundation.

Vælg den blush nuance som bedst komplimenterer din hudtone: til lyse teints skal du vælge soft pink og koral, til medium/mørke teints skal du prøve levende, varm pink, rød, orange og bronze.

Sådan får du naturligt røde kinder med makeup

  1. Læg cream blush med en blød Powder Blush Brush. Undgå blushes med shimmer, så du holder looket naturligt. Stryg let blushen på det højeste sted på kinden, mens du blender op mod tindingen for at skabe udtonet farve.
  2. Læg en lille smule flydende foundation oven på blushen med en syntetisk foundation pensel som Flat top Kabuki
  3. Blend foundationen ud med din blush pensel, så den bredes ud. Dette toner blushen ud og tilfører et let highlight til kinder og øverste kindben.

Anbefalede produkter

Cream blush er høj pigmenteret og smelter ind i huden, hvilket skaber den friske, rødmende farve. Tricket er at vælge en vibrerende blush nuance og lægge den på med let hånd. Ved at lægge en flydende foundation over, blødes looket op, så du får naturligt røde kinder.