SÅDAN FÅR DU NATURLIG GLØD – MED HYALURON SYRE

24/01/2019

Har du nogensinde tænkt over hvor din favorit kendis har sin glød fra? Du ved, den vi taler om når vi ser dem, du ikke kan undgå at blive en smule jaloux over deres fyldige, ungdommelige teint, som ser ud til at stråle uden de gør sig umage. Det er den type glød, som kan få dig til at prøve et “Ingen Makeup” Makeup look eller endda droppe foundation fuldstændig en dag. Men hvordan får du naturlig glød?

Hyaluron syre er svaret på dine bønner. Det er som et ungdommeligt frisk springvand – og den gode nyhed er, at du har det allerede indeni. Det er rigtigt: Hyaluron syre er en naturlig væske i din krop. Dette meget efterspurgte frisk-gløds fenomen er ikke resultatet af en mystisk procedure eller en eksotisk blanding – det kommer fra et stof krop allerede fremstiller.

Men. Der er bare et enkelt problem: for hvert år der går, mindskes din naturlige produktion af Hyaluron. Som en del af kroppens naturlige aldringsproces og de udefrakommende miljømæssige belastninger, som vi udsættes for hver dag, mister vi stille og roligt denne flydende guldreserve.

Hyaluron syre åben flaske med pipette

Fortæl mig noget mere

Hvis du aldrig har hørt om Hyaluron syre, så kommer her en hurtig opsamling: Det er en naturligt forekommende væske, som holder vores led glade. Og når det tilføres udefra hjælper Hyaluron syre med at forbedre hudens generelle tilstand.

Hvordan? Ved at indeholde op til 100 x sin egen vægt i vand. Vildt, ik’?

Men hvad betyder det for dit ansigt? Det betyder, at du kan sige farvel til tørhed, udtørring (der er forskel), rynker og ændringer i huden. Helt enkelt: Hyaluron syre låser essentiel fugt inde, hvilket får din hud til at se mere spændstig ud, føles mere elastisk og uden alder. 

Er Hyaluron syre godt for mig?

Har du hud? Står sund og frisk hud på din ønskeliste? Drømmer du om en teint så blød som en hovedpude – mirakuløst uden tegn på aldring?

Så er Hyaluron syre tæt på at være din BFF.

Seriøst. Selvom du ingen problemer har med din hud, og aldrig har sagt et eneste dårligt ord om om dit ansigt, så kan regelmæssig brug af Hyaluron syre STADIG gøre en forskel. Fordi den sikrer, at din hud holder sig i den magiske prefekte tilstand, som vi ser hos eksempelvis kendisser.

Hvilke produkter skal jeg bruge?

Den mest effektive vej til optagelse af Hyaluron syre, er gennem et serum, mest fordi det tillader moleculerne at trænge dybt ned i huden. Heldigt for dig, tilbyder Glo Skin Beauty 2 serums som er propfyldt med Hyaluron syre: Daily Hydration og Daily Hydration+.

Hvilket produkt der er bedst for dig? Brug et minut på at tjekke din huds nuværende tilstand. Med mindre du har ekstremt tør eller dehydret hud eller behøver øjeblikkelig fylde til de fine linier, så er Daily Hydration perfekt til dit behov.

Det inkluderer også dig med sensitiv hud eller tendens til acne. Daily Hydration har få ingredienser og indeholder ingen tilsætningsstoffer. Hvis du er i den tørre/dehydrede kategori, så anbefaler vi vores powerhouse serum, Daily Hydration+. Udover Hyaluron syre, indeholder den plantestamceller og peptider, som giver øjeblikkelige og langtidsvirkende fordele.

Hyaluron syre lukket flaske med æske

Men jeg har faktisk ikke brug for endnu en serum

Fair nok. Vi har tonsvis af andre muligheder fra cleansers over moisturizers til solcremer, som lader dig indføre Hyaluron syre hvor som helst i din skønhedsrutine.

Nogle af vores favoritter er:

Balancing MistBalancing Moisture RemedyConditioning Milk CleanserGentle Makeup RemoverHealing GelOil Free SPF 40+Phyto-Active Cream CleanserPhyto-Active Eye Cream og Phyto-Active Light Moisture.

Okay jeg er overbevist

Godt! Det var mit mål. Kun en sidste bemærkning, hvis du skulle have en rest af tvivl: Ønsker du fejlfri, hydreret, sund, velplejet (indsæt egne ønsker her) teint, så foreslår vi, at du stifter bekendskab med Hyaluron syre.

Kontakt en af vores professionelle Glo Skin Beauty forhandlere, hvis du ønsker yderligere information om produkterne eller ønsker at teste dem før køb.