Sådan lægger du en sød Valentines day makeup

23/01/2019

Valentines dag nærmer sig med raske skridt med lovning om chokolade og roser, men hvordan lægger man en sød Valentines day makeup? En som er nok til at gøre ham blød i knæene.

På Valentines dag handler alt om kærlighed, og der er ikke noget vi elsker mere, end at lege med makeup.

Vi bruger 3 forskellige øjenmakeup produkter (udover naturligvis din face primer og foundation efter hudtype..): Elemental Eye Collection, Stay Shadow Stick Toast og Volumizing Mascara. Skyggerne fra Elemental Eye Collection kan bruges hver for sig og blendes til skønne kombinationer, Stay Shadow Stick’en kan blendes eller bruges som liner og Volumizing Mascara er uundværlig enten alene eller under din Water resistant mascara for mere dramatik.

Til kinderne bruger vi Cream Blush Fig, som smelter ind i huden og fuldender din søde og naturlige Valentines makeup med et strejf af farve og glød i kinderne.

Til læberne kan du vælge en Gloss som Taffy alene eller lægge den over en Læbestift med mere farve som Organza.

Elemental Eye Palette fra Glo Skin Beauty. Brug den til ‘Sådan lægger du en sød Valentines makeup’.

Se med her. Sådan lægger du en sød Valentines day Makeup trin for trin.

Øjne

  1. Læg Suede Eye Shadow fra Elemental Eye Collection på låget med Detail Blender Brush. Det er bundskyggen.
  2. Læg Cream Stay Shadow Stick Toast på låg og nederste vippekant.
  3. Brug Angled Definer Brush, til at lægge Dusk eye shadow fra Elemental Eye Collection på øverste og nederste vippekant.
  4. Blend Breathless og Dusk fra Elemental Eye Collection på låget for at skabe en smuk glød.
  5. Tilfør et fint lag af Breathless eye shadow fra Elemental Eye Collection op mod brynbenet og det inderste hjørne af øjet med Full Coverage Camouflage Brush.
  6. Læg 2 lag Volumizing Mascara i sort på øverste og nederste vipper for ekstra intensitet.

Kinder

  1. Læg Cream Blush Fig på det øverste af kinderne (der hvor det buler, når du smiler).

Læber

  1. For en fin, pink trutmund lægges Gloss Cupcake på læberne. Vil du hellere have lidt farve? Læg Læbestift Organza først og top med et lag Taffy Gloss

 

Kan du heller ikke få nok af Valentins day makeup? Så se også bloggen ’Læg en perfekt Valentines day makeup trin for trin

Pssst. Du får lige lidt ekstra tips:

Tip 1: Med diskrete metallics og fine lag af pink skaber du et sødt Valentines dag look – i præcis den kombination af naturlig og festlig makeup du har ledt efter.

Tip 2: Kan du ikke få din øjenskygge til at vise det der metallic look? Læg en satin pudder skygge som fx Breathless over en cream shadow. Så fremhæves de lysreflekterende pigmenter.