Læg en perfekt Valentines day makeup trin for trin

23/01/2019

Du behøver ikke en kæmpe palette, men hvordan lægger man en perfekt Valentines day makeup?

Med dette sjove og flitrende Valentines makeup look, har vi let fremhævet øjnene ved at bruge neutraler og gået all in på læberne med en elektrisk vandmelon nuance.

Dette Valentines makeup look handler om læber og vipper! Følg de lette trin længere nede på siden, og se vores tutorial video for at lære at lægge en let og flirtende valentines makeup.

Elemental Eye Collection – indeholder 8 matte og metallic nuancer

Eye shadow Quad, City Scape – 4 smukke toner skygge

Cream Stay Shadow Stick – 6 nuancer øjenskygge blyant. Super holdbar.

Volumizing Mascara – optimal volumen til vipperne

Cream Blush – 4 nuancer, smelter ind i huden og fuldender en smuk og naturlig makeup med et strejf af farve og glød i kinderne

Men hvornår er det Valentines day i år? I 2019 falder dagen som altid 14.2. – i år en torsdag, hvilket kan lægge en dæmper på, hvor festlig man kan gøre aftenen, men det skal ikke forhindre os i at foreslå en perfekt Valentines day makeup:

Sådan gør du: Valentines day Makeup

  1. Læg Cream Stay Shadow Stick Beam på hele låget og op til brynet. Disse cremede skyggeblyanter holder længe og fedter ikke.
  2. Bland Eye Shadow Haze over folden med en Dual Fiber Eye Brush. Texture Eye Brush gør det let at lægge et fint lag farve, det perfekte værktøj til dette look.
  3. Læg øjenskyggen Breathless fra Elemental Eye Collection paletten på øjenlåget med en Angled Definer Brush. Tilføj et touch til brynbenet og inderste kant for at intensivere highlight.
  4. Læg øjenskyggen Relic fra Elemental Eye Collection, blødt langs øverste og nederste vippekant med Crease Brush.
  5. Dæk øverste og nederste vipper med Volumizing Mascara i sort. Start ved basen af vipperne og vrik børsten frem og tilbage for et jævnt lagt.
  6. Læg Cream Blush i Guava til toppen af kinderne. For en glansfuld glød kan du lægge en rose blush – se blog indlægget ‘Sådan får du naturligt røde kinder‘.
  7. Afslut dit flirtende Valentines day makeup look med Læbestift Fixation, en vibrerende vandmelon nuance.

 

 

Vil du også lære at lægge en sød Valentines day makeup? Så læs med her ‘Sådan lægger man en sød Valentines makeup