Sådan undgår du alderstegn

17/01/2019

Vi ved alle, at vi før eller siden vil se ind i spejlet og forstå, at kampen mod alderstegn skal sættes i gang. Men halleluja – der er heldigvis produkter som giver  dig hjemmebanefordele.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forskellige genetiske og biologiske faktorer har indflydelse på, om tidens tegn kan ses i ansigtet, så som hormonelle forandringer, reduktion i produktion af østrogen, collagen og elastin, og påvirkning fra bla. UVA stråler, vind og ekstreme temperaturer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Huden bliver tyndere og taber hudtone, næring, fylde og fugtindhold – dele som alle fører til de forhadte rynker. Hvis du vil have tips til at hjælpe huden og til at blødgøre dine fine linier, så læs med her:

Tør hud

Dehydrering fører også til for tidligt aldrende hud

Brugen af en god fugtcreme for at dække og blødgøre synligheden af rynker er også et must. Restorative Mask fugter i dybden og forbedrer elasticiteten og hudens generelle sundhed. Og – glem aldrig at bruge solcreme året rundt – ikke kun når du tager til stranden.

Tab af hudtone og elasticitet

En lavere produktion af collagen reducerer elasticiteten i ansigtshuden, som fører til et træt look.

Tabet af hudtone kan bekæmpes med en sund kost, ansigtsøvelser og ved at bruge Skin Firming Cream i ansigtet.

Rynker om mund og hals

De berømte tegn på at tiden er gået, ses omkring læber og på halsen allerede når vi er i 30’erne. De er karakteriseret ved en svag linie fra næsen ned mod siden af munden og på tværs af halsen. Den slags linier kan helt sikkert lægge at par år til dit udseende. For at fjerne og reducere de linier, anbefaler vi Super Serum eller Neck Firming Serum.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

For flere informationer om netop din huds behov for pleje og næring, kontakt en af vores professionelle Glo Skin Beauty behandlere i nærheden af dig.