Julegaver i sidste minut

18/12/2018

Med julesæsonen i fuld sving kan det være svært at klare alle de manglende julegaver i sidste øjeblik.

Fra din familie til dine venner og kollegaer – du ved der er en gave derude til alle, du skal bare finde den. Selvom hud og makeup produkter normalt er meget personlige og unikke, kan det sommetider være meget velkomment at give de rigtige produkter i julegaver. Det viser at du forstår og holder af den du giver gaven til, hvilket er grunden til vi har sat vores topprodukter til alle på din liste:

Julegaver i sidste minut klarer du sådan her

MOR

Mødre vil elske vores Phyto-active Face Cream for dens luksuriøse fylde og rynke-bekæmpende plante stamceller. Det er en ultra nærende moisturizer som vil give hende den blødeste, forfriskende hud og øge hendes udstråling – uden en tur i spa’en.

SØSTER

Hun har været din go-to skønhedsrådgiver altid, men denne gang kan du være den der introducerer hende til hendes nye favorit, Contour Kit. Ud over at hjælpe hende med at forme og highlight, er det den perfekte rejsestørrelse, da den kan bruges både til skygger og bryn.

BEDSTE VEN

Gennem tykt og tyndt har hun været der for dig altid. Hvorfor ikke overraske hende med den ultimative power duo? Vores Daily Power C og Daily Hydration serums. Daily Power C vil beskytte hende mod urenheder, mens Daily Hydration genskaber hudens blødhed med en øjeblikkelig dosis fugt.

NYBAGT MOR

Alle med en lille ny kender til at søvn ikke er garanteret i starten af moderskabet. Hjælp den nybagte mor ved at give hende Phyto-Active Eye Serum. Den vil reducere hævede øjne og mørke rande. Sæt den sammen med et afslappende spa ophold og hun vil være tilbage til sit gamle jeg på et øjeblik.

KOLLEGA

Er du på udkik efter en lille ting til lidt mindre pris, men stadig en skøn gave? Prøv at give en af disse to, Suede Matte eller Cream Glaze blyanter. De handy læbeprodukter er lette at bruge og holder hele dagen.

Mangler du stadig inspiration, så se vores blog indlæg Top 10 makeup gaveideer

Vil du gerne teste produkterne før køb? Find en forhandler nær dig lige her.