Vinterhud? Få 8 tip til forbedring

11/12/2018

Vinterhud er trist og tør hud, som ikke effektivt optager plejeprodukter og er et svært grundlag for din makeup.-

Selv den mest velplejede, afbalancerede hud kan blive overrumplet af tør vinterluft. Når huden bliver dehydreret leder det ofte til trist, tør hud. Kom godt i gang og forbered din hud til den kommende vinter med et 8 tip til forbedring af din vinterhud.

Eksfoliér vinterhud ofte

Døde hudceller samlet over længere tid, kan døve din huds glød og tilstoppe dine porer, som vil lede til stoppede porer og udbrud. Udover at forøge disse hudproblemer, kan døde hudceller forstyrre effekten af dine hudplejeprodukter.

Hvis du exfolierer jævnligt, 1-3 gange om ugen, holder du din hud ren og uden snavs, hvilket også hjælper dine plejeprodukter til at trænge bedre ind. Specielt i kolde, tørre vintermåneder booster det virkningen af din serum og moisturizer, hvilket hjælper din hud til at vedligeholde fugtniveauet.

Skru op for din moisturizer

En af de letteste ting du kan gøre om vinteren er at bytte din normale moisturizer ud med en formular som er lidt tykkere og fyldigere for at at stå imod den tørre luft. Glo Skin Beautys moistizers går fra let til mættet:

Tilføj et boost

Glo Skin Beauys internationale underviser Amanda von dem Hagen, anbefaler at du giver din hud et boost med en fugtgiver. ’Når huden mangler fugt I vinter månederne, kan huden let blive dehydreret. Når det først er sket, kan mange udfordringer blive mere synlige, som ujævn hud, rødmen og udbrud. Ved at tilføre en fugtgiver til din daglige hudpleje rutine forhindrer det hud udtørring.’

Fugtgivere som Daily Hydration, er lettere end en moisturizer, men kan trænge længere ned I huden. Brug 3-4 dråber før din moisturizer.

Hvis din hud har tendens til at være tør omkring midt på dagen, kan du rehydrete med et pift Hydration Mist. Misten både opfrisker huden og genopliver din makeup. Se efter ingredienser som Sodium Hyaluronate og Deuterium Oxide.

Beskyt dine læber

Læg et tyndt lag Lip Balm, efter du har børstet tænder om morgenen. Lad det trænge ind før du lægger din makeup. Det vil hjælpe dine læber med at holde sig bløde, selv når du bruger mat foundation.

Dæk dine læber med en plejende Lip Balm når du går I seng, så dine læber ikke tørrer ud over natten.

Brug SPF

Solbeskyttelse er nødvendig året rundt, selv når temperaturen er lav. Glo Skin Beauty tilbyder 4 unikke solbeskyttelses muligheder fom passer til din huds behov, så der er ikke nogen grund til ikke at beskytte din hud dagligt. Lær mere om SPF på juleferien – 5 grunde til at bruge solbeskyttelse

Køl ned

Selvom det er fristende at skrue varmen op eller skrue op for badevandstemperaturen, så vil det kun gøre dine vinterhudsproblemer større. Prøv at bruge mindre tid på at baske rundt i det varme vand og mere tid på at fokusere på hvordan du tilfører fugt og pleje tilbage til din hud.

Tag det roligt

Mange mennesker oplever vinterhud med øget sensitivitet som følge af sæson ændringer. Irritabel hud trænger til ekstra opmærksomhed, så se efter produkter mærket ’mild/gentle’ eller ’sensitiv/sensitive’.

Beroligende, anti-inflammatoriske ingredienser som Aloe og Agurk er gode at holde øje med. Når din hud flammer op, skal du undgå at tilføre for mange nye produkter til din rutine på én gang.

Det gælder for mange acne produkter også, da de kan indeholde udtørrende ingredienser (fx Benzoyl Peroxide) som kan være endnu mere udtørrende i de koldere måneder. Selv om det er fristende skal du modstå trangen til totalt at overgøre din hudplejehylde. Vi vil altid anbefale at introducere ét nyt produkt ad gangen for at se effekten på din hud.

Bestil tid hos en professionel

’Vinter er den perfekte tid til en kemisk exfoliering, da du ikke får meget sol henover dagen’, siger Amanda. ’Kontakt en professionel hudplejer som kan vejlede dig i hvilke produkter du har brug for til netop din vinterhud.’

Ændringer i din hudplejerutine er lettere med en professionel ved din side. Få produkt anbefalinger til sæson ændringer fra din foretrukne behandler.

 

Find en Glo Skin Beauty behandler nær dig