Sådan finder du den bedste røde læbestift

05/12/2018

Den bedste røde læbestift sætter rammen

Det kan tage tid at finde netop din perfekte røde farve, men det behøver det ikke. Der er så mange tips og tricks til at vælge den rigte nuance og tone – og her giver vi de bedste:

Matchende undertoner

Den letteste måde at finde den bedste røde til dig, er at sammenligne din hudtone og din læbestift. Der er to hudundertoner: varm og kold. De fleste har en varm undertone (tænk oliven, gylden, fersken). Færre har kolde undertoner (tænk pink, rød eller blå).

Til varme hudtoner er det bedst at vælge en læbestift med varme undertoner. Vores favorit er læbestift Brick House.

Til kolde undertoner er det bedst at vælge – surprise surprise – en læbestift med kolde undertoner. Vores favorit er Suede Matte Crayon Bombshell og læbestift Bullseye.

Modsatte undertoner

Den sikre vej til den rigtige røde tone er at matche din hudtone med læbestiftens undertone, men du kan også kaste dig ud i kretiv matching:

Prøv noget nyt og vælg den modsatte undertone for at skabe uventede røde statements.

Til dig med en varm, oliventone, kan du vælge en mørk blommefarvet rød som vil give dig et klassisk vintage look. Prøv læbestift  Brick House, gloss Plum Glaze eller en klar, cool rød som Suede Matte Crayon Bombshell.

Til dig med en kold, lys hudtone kan du vælge en mørk, murstensrød for at give varme og drama til dit look. Prøv læbestiften Brick House, eller en klassisk mørk rød som uede Matte Crayon  Crimson.

 

Du skal ikke tænke over om en nuance er rigtig eller forkert – ta den som ser bedst ud på! Matchende undertoner er en guide ikke en regl. Når du finder den rigtige, ved du at det er et match made in heaven 🙂

 

Stadig i tvivl? Så besøg en af vores professionelle Glo Skin Beauty forhandlere – de står klar til at guide dig til den helt rigtige nuance