Vores 10 favorit julegaver 2018

15/11/2018

Julegaver behøver jo ikke altid være til andre – de kan også være til dig selv 🙂

Uanset hvem du ønsker at give julegaver til i år, så nærmer tiden sig med raske skridt. Der skal tænkes på gaver, der skal bages, der skal måske endda pakkes til juleferie væk hjemmefra.

Læg alle bekymringer væk. Vi har gjort det lettere for dig:

Herunder finder du vores 10 favoritter som vi bruger og elsker. Derfor er vi sikre på at de er perfekte for dig og alle andre på din julegave liste 2018.

 

 1. Daily Hydration

  Er der noget vi har lært, så er det at bade ansigtet i Hyaluron hver eneste gang du får chancen for det. Tro os, du kan aldrig få for meget fugt.

 2. Tinted Primer SPF 30

  Det er en af vores favorit multi-taskers fordi den primer din foundation for hele dagen, og også kan se fantastisk ud som eneste dæk-base. Og så indeholder den SPF 30.

 3. Retinol + Resurfacing Serum

  Hvis du leder efter en julegave som kan takle overfladiske hududfordringer, så skal du give denne et forsøg. Bare husk at starte op langsomt, da den vil være skyld i udtørring.

 4. Bronze (Sunkiss)

  Sunkiss giver en perfekt glød som vi ønsker den hele året rundt. Vi forlader ikke huset uden.

 5. Lipstick (Bullseye)

  Hør det fra en som sjældent bruger læbestift, og slet ikke rød læbestift: Det her er den perfekte røde. Selv hvis du kun viser dig med røde læber én gang om åre, så vil du foretrække at det er Bullseye.

 6. Gentle Enzyme Exfoliant

  Den nemmeste kemiske exfoliering du kan lægge til din skønhedsrutine – du kan faktisk sove med den.

 7. Daily Polishing Cleanser

  Selvom den er absolut mild nok til at bruge hver dag, kan du nøjes med at bruge den en gang om ugen for at børste døde hudceller af (især vigtigt hvis du bruger enhver form for kemisk exfoliering).

 8. Brow Gel

  En sikker julegave, som holder på bryn med tendens til at stikke af.

 9. Firm Skin Set

  Født i 90’erne – eller er du ældre? Så er dette sæt til dig. Et komplet sæt til test af vores top anti-age produkter – eller bare til at rejse med.

 10. Dual Fiber Face Brush

  Helt ærligt – ingen pjat: det er vores favorit pensel. Brug den til pressed powders for et heldækkende, let lag.

 

Ønsker du hjælp til den rette foundation nuance eller ønsker du at teste produkter før køb, så kontakt en af vores professionelle Glo Skin Beauty behandlere.