Top 10 makeup gave ideer til ethvert budget

06/11/2018

Når julesæsonen nærmer sig er det let at glemme sit budget og bruge løs som om der ikke er en dag i morgen. Derfor får du her vores Top 10 makeup gave ideer til ethvert budget.

Selvom vi alle ville ønske at vi kunne give præcis det vores kære ønsker sig, så er det bare ikke altid muligt.

Heldigvis har Glo Skin Beauty TONSVIS af fantastiske gaver til enhver på din liste uanset dit budget. Og prisen har intet med kvaliteten at gøre: den er lige høj for alle vores produkter.

 

Gloss sæt med 3 glosser

Prism Gloss Trio Glo Skin Beauty gloss sæt med 3 smukke nuancer

Under 300,- kr.

Cream Stay Shadow Stick: Med 5 fantastiske nuancer er der én til alle på din liste! Bruges den som eyeliner og skygge. Super holdbar og har blyantspidser i den ene ende. Ikke brug for makeup pensel til denne skygge – den er good-to-go.

Lip Gloss: Altid højglans, aldrig klistrede.  20 nuancer – og et smukt gavesæt med 3 glosser. Hvis du kender en gloss kvinde, så vil hun elske disse produkter.

Conditioning Lip Duo: Du kan ikke gå galt i byen med 2 produkter for et produkts pris. Blødgør og forbered din læber med Smoothing Lip Polish, og tilfør derefter fugt med Barrier Balm.

 

 

 

 

 

Under 500,- kr.

Pro Kabuki Brush: Læg makeup som en professionel med en Pro Kabuki Bruch. Perfekt til et heldækkende look med din foundation eller et tonet efekt.

Luminous Setting Powder: ‘Diamonds are a girl’s best friend’. Denne pudder med diamantstøv giver et gnitrende silkeblødt look.

Phyto-Active Cream Cleanser: Hvis du er på udkig efter en måde at få en anden til at føle sig som i en spa til en my af spa-prisen, så giv dem denne rense cream. Skabt med plante celler og peptider for at give glød.

 

 

 

Under 900,- kr.

Neck Firming Serum: Vi bruger så meget tid med fokus på vores ansigt, at vi ind imellem glemmer den utroligt vigtige hud lige i nærheden: denne letvægts serum løfter hals og decolleté synligt.

Phyto-Active Light Moisture: En utrolig fugtgiver som hydrerer med plante stamceller og andre botaniske aktive ingredienser. Perfekt til næsten alle hudtyper.

Daily Hydration: En must-have til alle, for hvem ønsker ikke grundigt hydreret hud?

Daily Power C: 15% Vitamin C transformerer hudens glans, og giver samtidig daglig bekyttelse mod forurening.

 

 

 

Har du brug for at teste produkterne, kan du finde din nærmeste forhandler her.