5 must-have produkter til din makeup taske i efteråret

17/10/2018

Vi har fundet 5 must-have produkter til din makeup taske i efteråret.

Uhh..så er det tid til at skifte fra sommer- til efterårsmakeup!

Efterår er teknisk set ikke starten på et nyt år, men det føles sådan. Med børnene tilbage i skolen, sommeren som officielt er slut, luften som ændrer sig – ja, vi elsker altså den følelse af en frisk start, som efteråret bringer.

Der er så mange muligheder for at starte på ny med nye vaner:

Hvad med for eksempel at sexe dit skønheds kit op med friske nye produkter, som med det samme vil sætte dig i humør til en sæson med sprøde blade, varm chokolade, sweatre og Halloween?

Vi har et par forslag til hvor du kan starte 🙂

Primer

Animated GIF - Find & Share on GIPHY

Altid start med en god primer. En god primer er den primer som passer til din hudtype: Brug Mattifying Primer, hvis din hud har tendens til at fedte, brug Face Primer hvis du har normal til tør hud.

Din primer sikrer en smuk, jævn overflade til din makeup – og at den bliver, hvor du har lagt den. Hele dagen – eller natten.

Brug også en primer på øjenlågene, når du bruger tør øjenskygge. Det forhindrer at den lægger sig i striber henover dagen.

 

Cream Stay Shadow Stick

 

Disse multi-taskere kan alt! Cream Stay Shadow Sticks er lette at bruge og blende og holder sig på plads hele dagen. Vores kollektion består af 5 forskellige nuancer + den nye julekollektion, som består af hele 8 ekstra.

De kan bruges til at prime, line, highlighte og definere alle områder af øjet, langs næseryggen og toppen af kindbenene.

Brug for eksempel Pitch til at kante øjnene og blend farven ud for en let smokey effekt. Læg Beam under Toast for at opnå et fantastisk bronze metallic look. Brug for mere? Så tjek vores kommende julekollektion 😊

 

Cream Blush

I de koldere efterårs måneder elsker vi mere end noget andet en rødmende, glødende-indefra kind.

Cream Blush blender usynligt ind i huden og giver fantastisk glød både til naturligt og frisk look.

Det vi elsker allermest med Cream Blush er dens uendelige muligheder. Alle farverne ser skønne ud på øjne, læber og kinder. Den cremede konsistens holder farven på plads takket være kaolin, som holder dig fri for glans og opsuger eventuelt fedt fra huden.

Og glem ikke, du kan med fordel bruge Warmth som bronzer/contour 😊

 

Liquid Ink

 

Din bedste ven denne sæson, Liquid Ink, er optimal til at skabe ekspert-vinger ved øjnene, hvad enten det er til Halloween eller bare en aften i byen.

Den minimale filt applikator gør det let at sætte præcise linier som ikke løber – perfekt for enhver med let fedtede øjenlåg eller øjne der løber i vand i kulden.

 

Har du brug for et par tip til de bedste katteøjne? Start i midten af den øverste vippekant og arbejd dig gradvist ud mod det yderste hjørne. Mens du trækker linien længere, så løft den i retning mod tindingen for at skabe en let vinge.

 

Suede Matte Lip Crayon

 

Bladene ændrer farve og det skal dine læber også. Efterår er den prefekte tid til at gå til mørkere farver med en velourblød matte finish som ikke tørrer dine læber ud.

Vores populære Suede Matte Lip Crayon kommer i mange farver, men vi elsker især Crimson. En rig, cool rød, og Rumor, en vibrerende bærfarve som sætter dig i festhumør.

 

Er du ikke helt klar til at gå til de mørke læber endnu? Farver som Trademark og Demure er begge jordagtige nudes som går godt til alt i efteråret.

Og det bedste? Suede Matte Crayons løber ikke og efterlader ikke mærker på din Græskartærte.

 

Pssst: har du husket at rense dine pensler? Se vores blogindlæg 5 tip til hurtig rengøring af dine makeup pensler