3 gode grunde til at vælge makeup pensler med kunsthår

17/10/2018

Hvorfor vælge makeup pensler med kunsthår?

I mange år har makeupartister valgt makeuppensler med naturligt hår, på grund af deres evne til at lægge produkt med præcision og lethed. Syntetiske hår var en af grundene til opfindelsen af flydende og creamede produkter.

Derfor får du nu her 3 gode grunde til at vælge pensler med kunsthår.

 

Over tid har hårkvaliteten udviklet sig, og også makeupartisterne har fundet ud af, at kvaliteten på de syntetiske hår er forbedret betydeligt. På samme måde har Glo Skin Beauty og mange andre mærker, indset, at der er mange flere fordele ved at bruge syntetiske hår.

Fra 2018 blev hele Glo Skin Beautys penselserie derfor 100% syntetisk.

Vi bruger kunsthår lavet af Polybutylene Terephthalate eller PBT. Vi har valgt PBT på grund af den meget høje kvalitet og de super bløde fibre. PBT sikrer, at vores nye pensler har den samme luksuriøse og bøde følelse som de naturlige hår. Ofte endda endnu blødere.

Der er mange grunde til at vælge kunsthår fremfor naturlige hår. Så lad os tage en tur gennem vores 3 gode grunde til at vælge pensler med kunsthår:

Ingen dyremishandling

Som PETA-godkendt ‘Beauty without Bunnies’ virksomhed, er det det mindste du kan forlange af os.

CEO, Jerry Wenker uddyber: ’Glo er forpligtet til ansvarsfuld opførsel, til vedholdende at leve op til de højeste værdier og etiske standarder, i alt vi gør. Og vores penselserie er ingen undtagelse.’

Ved helt at undgå enhver dyrerelateret ingrediens i vores pensler, undgår vi enhver fejlagtig brug af dyrerelaterede produkter i vores virksomhed.

 

Produkt absorbering

En stor fordel ved naturlige hår, er deres evne til at holde på produkterne, men det er også en af deres største ulemper. Naturligt hår er porøst, hvilket betyder, at det absorberer produktet, hvilket betyder spildt produkt og i sidste ende brug for rengøring oftere.

Med syntetiske hår er der ingen lag i hårstrået, så produktet kan ikke absorberes ind i fibrene. Produktet glider nærmest af penslerne, når de bliver renset, i modsætning til at sidde fast i de naturlige hår.

Du ender med at spare penge og tid, da du vil skulle bruge mindre produkt per gang.

 

Penselhårenes form

En af de vigtigste grunde til at vælge naturlige hår, er deres blødhed og evne til at blende produkterne. Tidligere var det svært at finde en syntetisk pensel med en blanding af lange og korte hår

Til præcisions pensler som Detail Shader eller Dual Brow/Liner er dén struktur perfekt. Derfor har vi skabt vores serie af Dual Fiber pensler, som kombinerer korte og lange hår. De korte hår hjælper med at puffe børstehovedet og giver den fluffy, luftige følelse du er vant til.

Tjek vores favorit Dual Fiber pensler ud: Dual Face og Dual Fiber Eye . Perfekte til et letvægts og nærmest usynligt blended look.

***

PS: Vidste du…

  • at naturlige pensler indeholder naturligt hår, som kan føre til allergi for mange brugere
  • at selvom syntetiske pensler også kan føre til allergiske reaktioner, så er det meget sjældnere
  • at syntetiske pensler drysser mindre og mindsker risikoen for produktspild

 

Find alle vores pensler og henvisning til nærmeste professionelle Glo Skin Beauty forhandler.