Vinterens smukkeste makeup gavesæt

16/10/2018

Makeup gavesæt er et must-have til vintersæsonen med jul og advent og værtindegaver – og tro mig, du kommer til at elske dem her.

 

Vi er stolte over at kunne præsentere Holiday 2018 Mosaic Collection, som består af 4 unikke makeup gavesæt. Kollektionen er inspireret af individualiteten og den store variation farvesammensætningerne kan skabe – en legende let fusion med uendelige muligheder.

De 4 sæt er bygget op omkring mættede farver og fremhævede skygger, som lader dig skabe grænseløse looks til vinteren, julen og alt derefter.

 

Lad os tage et kig på dem én ad gangen:

Cream Stay Shadow Stick sæt

Hvis du kender vores 5 Cream Stay Shadow Sticks, elsker du dem sikkert allerede for deres holdbare, multi-tasking evner. Nu får du 8 helt nye muligheder at elske.

Hvert sæt indeholder et nøje udvalgt mix af fire helt nye, fuld størrelse, metallic, glimmer og matte nuancer. Og endnu bedre, hvert sæt kommer i en limited edition kosmetik taske som er perfekt til en rejse med alle dine favorit Glo makeup produkter.

Envy Shadow set

4 perfekt koordinerede, jordlignende neutraler med en overraskende juvel-tonet pop.

Envy: metallic emerald
Halo: shimmer platinum
Orbit: matte charcoal
Canyon: matte clay

 

Concord shadow set

 

Mættede metalliske og jordnære toner skaber en utrolig, blød palette.

Concord: metallic plum
Solstice: shimmer gold
Scotch: shimmer copper
Bonbon: deep matte brown

Prism Gloss Trio

 

Altid glansfuld, aldrig klistret. Prism Gloss Trio’en indeholder 3 smukke nuancer fra vores faste gloss-serie, som vil understrege dit look med en fantastisk kombination af bløde neutraler. De 3 fuld størrelse glosser er samlet i en limited edition, sart rosa rejseæske.

Whisper: soft modern mauve
Prism: peach champagne
Secret Agent: deep nude

 

Eye Essential Brush Set

 

At finde pensler til personligt brug kan være en udfordring. Med så mange pensler i verden, er det svært at vide, hvilke du mangler i dit arsenal. Så. Vi har gjort arbejdet for dig. Vores talentfulde makeup-artist team har håndplukket deres favoritter til at skabe ethvert øje- eller brynlook du kunne tænke dig.

Sættet indeholder 5 fuld størrelse pensler og leveres i en rejsevenlig penselholder så dine pensler altid er klar til enhver opgave.

 

Vil du gerne teste før du køber, så find nærmeste forhandler her.

Rigtig god fornøjelse 🙂