Halloween makeup – tips og inspiration

15/10/2018

Halloween er enhver beauty junkies favorit-tid på året – og med god grund: Hallooween makeup…Hvor de fleste mennesker tænker kostumer og slik, tænker vi nemlig: MAKEUP!

Halloween er den perfekte anledning til at være kreativ med dine makeup-produkter, men at vælge de rigtige produtker til selve aftenen kan være tricky.

Få tips fra disse pros, og send os dine skønne resultater på insta #glodkhalloween. Vi glæder os til at se dine resultater.

Der er intet mere skræmmende, end Halloween makeup der ikke holder hele natten.

Liz Brown, som ejer Two Beauties skincare and makeup klinikken i Californien, elsker glamurøs Halloween makeup.

“Når en kunde spørger på en Disney prinsse, en havfrue, et sukker-kranie, en pinup pige eller et andet full-on glam look, så bliver jeg bare SÅ glad! Det er en super anledning til at bruge mine faste holdbare Glo Skin Beauty produkter til at opbygge en skudsikker base til maskering, som vil holde hele natten.

Hendes favoritter er Under Eye Concealer til farvekorrigering, Satin Cream Foundation for perfekt hud, Luminous Setting Powder for at fastholde looket Pressed Base fast pudder til både base og contour.

Brug den makeup du allerede har

Cindy Melendrez, makeup-artist og bryn-eksperten over dem alle, fra den verdens berømte Giuseppe Franco Salon, anbefaler at have en fest med den makeup du allerede har:

‘Vær kreativ og genopfind nye kombinationer af det du allerede har i din makeuptaske. Improviser og tænk ud af boksen. Men aller vigtigst er det at nyde din eget kunst – den er jo din.’

 

Har du aldrig haft lejlighed til at bruge den der røde læbestift i din samling? Røde læber kan sagtens inkorporeres i flere Halloween makeup look – alt fra vampyr til pinup glam.

Har du brug for et ‘sidste øjebliks’- Halloween costume, så kan en Liquid eyeliner gøre mirakler. Skab et Halloween costume med intet andet end liquid eyeliner til næsetip og knurhår, top det med et hårbånd med papirører påsat – og vips, så har du en Halloween kat!

Har du bedre tid til forberedelse, så er mulighederne endeløse! Zombie, vampyr, havfrue, hjort, Barbie, you name it. Vær kreativ!

 

Basér dit look på et billede

Deanna Warwick, salon ejer og Master Stylist i Verde Boutique Salon, anbefaler, at du starter din Halloween makeup med en solid base.

“Jeg bruger altid Glo Skin Beauty Face Primer sammen med den fantastiske Tinted Primer SPF 30.”

Skal det være prof?

Deanna anbefaler også at du tager den tid det tager, og spejler dit look i et inspirationsbillede. “Jo mere jeg går i detaljen i et billede eller en inspiration, jo flere detaljer dukker der op. Og – lav altid en test makeup. Det bliver altid bedre I anden runde!”

 

Pinterest er vores favorit sted for Halloween makeup inspiration. Tjek nettet ved at skrive Halloween i søgefeltet – der er uanede muligheder.

Har du ikke en sikker hånd selv? Så kontakt en Glo Skin Beauty professionel forhandler, når du vil have hjæp til årets smukkeste eller mest frygtindgydende makeup 🙂