7 tip til en god morgen hudpleje rutine

05/09/2018

Godmorgen Sunshine

Vi kender det alle sammen: dynen trækker, varm seng, tanker om kaffe og Netflix presser sig på… Men op skal du – og din hud skal sandelig også vækkes til en god morgen hudpleje rutine:

Det er vigtigt at følge en morgen hudpleje rutine baseret på din hudtype og hud udfordringer. Når du finder den perfekte rutine for dig, er det vigtigt at bruge opbyggende produkter. I løbet af dagen er din hud beskyttelsestilstand, så produkter, der anvendes om morgenen, bør hjælpe med at opbygge din huds forsvarsmekanismer som fx SPF, der beskytter huden mod UV-stråler.

Sådan skaber du en god morgen hudpleje rutine

Før rens

Det er meget vigtigt at bruge et renseprodukt om morgenen, for at vaske fedt, makeup rester og natprodukt væk, fx med Gentle Cream Cleanser

Tone

Efter afrensning bruger du en toner som passer til din hudtype (Purifying Mist til fedtet hud, Balancing Mist til kombineret hud, Conditioning Mist til tør hud og Calming Flower Mist til sentitiv hud). Toning er yderst gavnlig efter rens, fordi det fjerner ethvert spor af snavs, der er tilbage på huden, og hjælper med at berolige, rense og klargøre huden til de næste produkter.

Antioxidant boost

På ren, forberedt hud påføres den vitamin C-serum som passer til din hudtype (Daily Power C til alle hudtyper). C-vitamin beskytter mod skader fra frie radikaler og solskader, så påføring om morgenen er afgørende.

Nærende fugt

Følg altid dit C-vitamin produkt op med et Hyaluronsyrebaseret produkt (Daily Hydration til fedtet, kombineret og sentitiv hud, Daily Hydration + til tør hud). Hyaluronsyre er en fugtbevarende ingrediens, der holder op til 1000 gange sin egen vægt i vand, og hjælper med optagelsen af vitamin C. Et hyaluronsyreprodukt om morgenen har dobbelt formål: det hjælper med at genskabe fugt i huden og hjælper med optagelsen af vitamin C .

Øjenbeskyttelse

Øjencreme er et vigtigt punkt i både morgen og aften-rutine. Sørg for kun at bruge dine ringfingre, når du påfører et produkt, og træk aldrig i den sarte hud omkring øjet.

Fugt til fedtet hud

Hvis du har fedtet hud, så skal du bruge en oliefri fugtighedscreme. Du kan undlade en fugtighedscreme, hvis du bruger en anden fugtgiver. Til de fleste hudtyper vælges en fugtighedscreme, der passer bedst til huden og husk: Less is more.

Beskyt

Forhåbentlig bruger du allerede en solcreme hver morgen, men hvis du ikke gør, så start nu! Solen er den største årsag til hudens tegn på aldring, så hvis du har en ansigtscreme med SPF på 30 eller højere hver dag, vil det reducere den mængde af ​​fine linjer og rynker, der uundgåeligt udvikler sig, når du bliver ældre.

Ekstra tip til din morgen hudpleje rutine

Spot behandling – Hvis en af dine bekymringer er acne og uren hud, kan et skridt, der tilføjes i din morgenrutine, være creme til uren hud. Jeg vil anbefale dig at anvende dette trin efter Trin 5 (Øjenbeskyttelse).
Exfoliering– For at fjerne døde hudceller og stimulere cellefornyelse, er exfoliering i din hudpleje rutine 1 til 3 gange om ugen en god ide. Exfoliér huden om morgenen efter Trin 1 (Rens).

De syv hudpleje trin hver morgen kan virke som en tidskrævende omgang, men det tager kun få minutter. Nøglen til at starte en ny hudpleje rutine er vedholdenhed. Eksperter siger, at det tager op til 20 gange, før noget nyt bliver en vane.

Jeg opfordrer dig til at holde fast i din morgen hudpleje rutine, så du kan se de bedste hudresultater på lang sigt.

God morgen 🙂