Moden hud – hudpleje til dig i 50’erne

30/08/2018

Hudpleje til dig med moden hud

Måske spørger du: Hvilke produkter skal jeg bruge når jeg er fyldt 50 og har moden hud? Ser din hud ældre ud end du føler dig? Måske trænger din hud til opstramning efter år i sol, vind og forurening – så se med her og få vejledning til de helt rigtige produkter.

Og husk: At forebygge hudens alderstegn er ikke et nyt koncept. Tag et kig tusinder af år tilbage , og du vil se samme fokus på ungdommelig, frisk udseende hud. Hos Glo Skin Beauty stræber vi efter at fokusere på forebyggelse så meget som muligt, men vi ved, at for nogle handler det om mere end bare forebyggelse.

Hvad sker der med huden, når du bliver ældre

Alderstegn og moden hud er forbundet med to hovedfaktorer: interne og eksterne. Interne faktorer som genetisk indflydelse og naturligt slid og langsomme hormonprocesser, har indflydelse på hudens aldringsproces – omkring 10-20 procent. Desværre kan interne faktorer ikke forhindres, men ved at forstå, hvordan huden ændres, er det muligt at opmuntre cellerne til at handle på en ungdommelig måde, og bidrage til at stimulere produktionen af ​​kollagen, elastin og hyaluronsyre.

Som kroppen ældes under og efter overgangsalderen, forekommer østrogen, hormonet ansvarlig for celleomsætning, på lavere niveauer, hvilket fører til tegn på aldring. Efterhånden som hudens normale funktioner sænkes, bliver huden tør og tynd, mens den taber elasticitet, hvilket gør den udsat for fine linjer og rynker.

Den anden hovedfaktor, der bidrager til hudens tegn på synlig moden hud, er eksternt. Eksterne faktorer omfatter hvordan og hvor vi bor, og tegner sig for omkring 80-90 procent af hudens aldringssymptomer. Ting som kost, sovevaner, rygning, medicin, hudplejevaner og solens eksponering kan dramatisk øge tegn på aldring.

Vidste du, at solen er den mest skadelige eksterne faktor, hvor 80-90% af den eksterne aldring er forårsaget af UV-eksponering? Solens stråler kan trænge ind i dermis og kan permanent ændre dit DNA, hvilket resulterer i en nedbrydning af kollagen og elastin, hvilket forårsager synlige solskader. Men der er håb: eksterne faktorer kan forhindres! Ved at føre en sund livsstil, med solcreme og C-vitamin daglig, selv efter daglige grundig hudpleje, er det muligt at bremse effekterne af ydre faktorer på huden.

Sådan får du fast hud

Uanset om du lige er begyndt at pleje din hud eller er  midt i aldringsprocessen, så har vi produkter udviklet med avanceret teknologi tilat forhindre og muligvis vende tegn på aldring. Glo Skin Beauty’s Firm Skin Solution hjælper med at forbedre hudcellefornyelsen og øge hydreringsniveauet  for at opstramme, styrke og beskytte huden med antioxidanter, retinol og peptider.

Anbefalede produkter til moden hud

Phyto-Active Cream Cleanser

En god introduktion til vores Firm Skin Solution. Denne kombination af rensende og opstrammende ingredienser efterlader huden  glat, blød og forfrisket med forbedret udstråling.

Phyto-Active Toning Mist

En must-have til næsten enhver hudtype, denne lette, forfriskende spray fugter og nærer huden, mens du forbereder den til at modtage alle fordelene i serum og fugtighedscreme.

Phyto-Active Light Moisture

Opnå øjeblikkelig balance og udstråling med vores populære lette fugtighedscreme, der understøtter hudens naturlige forsvar og begrænser skader fra forurening.

Skin Firming Cream

Denne effektive fugtgiver reparerer, mens den leverer intens fugt for at bringe livet tilbage til kedelig, tør hud med synlige tegn på aldring. På grund af sin ultra-effektive formel er denne creme bedst om natten.

Super Serum

Dette kraftfulde serum indeholder en utrolig blanding af aktive ingredienser for at styrke, tone og genoplive  ansigtshuden.

Restorative Mask

Det ultimative middel mod tør, dehydreret hud. Hjælper med at forbedre elasticiteten og virkningen af din normale hudpleje. Påfør et glat, jævnt lag efter rens og toning, lad virke i 10 minutter og fjern derefter med en blød, fugtig klud. For ekstra fugt kan du lade den sidde natten over.

Neck Firming Serum

Da halsen kan vise tegn på ældning hurtigere end ansigtet, skal du bruge Neck Firming Serum til at skabe en synligt løftet, fastere hals og décolleté, med en mere jævn hudfarve.

Phyto-Active Eye Serum

Udglatter og blødgør fine linier omkring øjnene med intens fugtindhold. Tegn på aldring, hævelser og mørke rande formindskes.

Phyto-Active Eye Cream

Målrettet mod dybere linier og udtørring med intens fugtindhold. Opstrammer og beskytter øjenområdet, reducerer mørke rande og hævelser.

Makeup til moden hud

Den kræver lidt mere forarbejde, fordi cellefornyelsen sker langsommere og i en lavere kvalitet i 50’erne end tidligere. Derfor er huden lidt løsere, der er måske fine eller dybe linier og den er sikkert tør, hvis du er nået overgangsalderen.

Derfor anbefaler vi, at din makeup starter med at du fugter din hud grundigt med din dagcreme. Gerne én med hyaluron, som giver et ekstra fugtboost til huden.

Herefter kan du lægge en Fill Perfecting Primer dér hvor linierne er tydeligst: om munden, fra næsefløj til læbekant, rundt om øjnene og måske mellem brynene.
Læg en Luminous Foundation over hele ansigtet. Den indeholder diamantstøv, som giver et frisk look og lys til huden.
På øjenlåget lægges en Shadow Primer, som holder øjenskyggen på plads uden den lægger sig i folderne.
Til sidst en læbestift, som du holder på plads med en læbeblyant i samme nuance.