Guide til Face Primer

29/08/2018

Selvom du har brugt makeup i årevis, er det ikke sikkert, du har vovet dig ud i at bruge en primer. For spørgsmålet er: hvad er en face primer?

Når du ser perfekt makeup på en kendt eller andre som er i medierne, så kan du regne med at de har fået lagt face primer under deres makeup. Det giver en sikkerhed at vide, at makeuppen kan holde til selv en festlig nat kan en grundigt lagt makeup. Selvfølgelig skal grundlaget for makeuppen være i orden: den perfekte makeup starter med god hudpleje. Godt fugtmættet hud, som føles glat og spændstig er det bedste grundlag for en holdbar makeup.

Med en primer som basis for din makeup sidder makeuppen bedre på huden. Primeren er som en grunder, der udglatter, udjævner og ensarter din hudstruktur. Du lægger din Face Primer direkte på ansigtshuden før din Luminous Liquid Foundation for at opnå den udglattende effekt, eller blander den med din Satin Cream Foundation for at opnå en blødere foundation.

Men primer er ikke bare et enkelt produkt. Du kan få face primers til normal hud, til fedtet hud, til øjenlåg og under øjnene, med og uden SPF. Primers målrettes din hudtype – også forskellige steder i dit ansigt. Med Glo Skin Beautys primer kan du inddele dit ansigt i 5 forskellige zoner: pande, næse, hage, kinder og øjne – også kaldet Multi priming eller Block priming.

Face primers gør en stor forskel for dit look og holdbarheden på din mineral makeup. Hvis du oplever udtørret eller opløst foundation i løbet af dagen, så tilføj Face primers til din rutine, og du vil se og mærke fordelene straks. Læs også her og få 5 tip til vores mange primers: Sådan forbedrer Primers din skønhedsrutine.

Hvad er en Makeup Primer?

En makeup primer eller Face primer forlænger din mineral makeup holdbarhed og forbedrer din foundation. Hvem vil ikke have det?

Tænk på din hud og makeup som lærred og maling. Du kan påføre maling direkte på lærredet, men ved først at grunde det, øges holdbarheden af dit arbejde og overfladen bliver lettere at arbejde på. Så behøver du ikke bruge så meget maling.

De samme principper gælder med Face primers. Det er investeringen og det ekstra skridt værd i din morgen rutine!

Glo Skin Beauty tilbyder primere til mineral makeup i flere forskellige udgaver:

Hvorfor du har brug for Face Primer til Mineral Makeup

Primere fylder fine linjer og udjævner ufuldkommenheder, og med en blød, jævn overflade vil din makeup lettere kunne lægges. Da du nu kommer til at bruge mindre makeup for at få den samme dækning, vil du spare penge i det lange løb. Primere giver et fantastisk overfladegrip, så din makeup bliver på plads og holder længere, især i ekstreme vejrforhold og -temperaturer. Varmt og fugtigt om sommeren eller koldt og tørt om vinteren – Primeren vil være din nye BFF.

3 lette trin til din Makeup Primer

  1. Først skal du anvende din daglige fugtighedscreme. Lade den absorbere i din hud, så du arbejder med en fugtet overflade.
  2. Derefter sætter du en ærte-størrelse af din ansigtsprimer enten på din håndryg eller på en Dual Foundation Brush og påfører et let lag over hele ansigtet, startende med t-zonen (næse, pande og hage). Den kuppelformede primerbørste giver det samme tryk som et tryk med fingrene, som du også sagtens kan bruge.
  3. Hvis du bruger en gennemsigtig primer, skal du følge op med din flydende Foundation eller Pressed Base pudder. Hvis du bruger en tonet primer, kan du bruge den alene som et alternativ til foundation eller tilføre en base for ekstra dækning.

Nyd at makeuppen holder hele dagen!