5 tip til brug af Primers

Sådan forbedrer Primers din skønhedsrutine

28/08/2018

Du ved sikkert allerede det grundlæggende om, hvorfor Glo Skin Beauty elsker Primers (hvis du ikke gør det: Face primers og mineral makeup)

Men måske er du ikke overbevist om, hvorfor du virkelig bør bruge dem. Med seks forskellige primers har Priming og Block Priming aldrig været nemmere. For at hjælpe dig med at se primer-lyset, giver vi her 5 tip til brugen af din primer, som vil forbedre din skønhedsrutine.

 

Sikrer holdbar foundation

Formålet med primere er at skabe et grundlag for din makeup, som får den til at holde længere – og hvem vil ikke have det? Ved at udfylde fine linier og udglatte ønskede områder, hjælper primeren dig også med at bruge mindre foundation og concealer over tid.

 

Matterer fedtet hud

For enhver med fedtet hud, kan det være skræmmende at tilføje et ekstra lag til makeuppen. Heldigvis tilbyder mange primere en halvmat finish, så du kan holde dig fri for fedt hele dagen. Prøv at  duppe GloSkinBeauty Mattifying Primer på de fedtede områder for at kontrollere uønsket talgproduktion.

Mattifying Primer fra GloSkinBeauty.dk. Mattifying Primer matterer hud med tendens til at blive blank og shiny. Giver usynlig mat finish.

Giver en glat overflade

Nogle dage ønsker du måske ikke at lægge fuld makeup, og det er okay! Hvis du stadig vil glatte din huds overflade, er farvede primers en god mulighed.

 

Indeholder solbeskyttelse

GloSkinBeautys Tinted Primer indeholder SPF, hvilket gør beskyttelsen af din hud mod solens skadelige stråler let at huske i din rutine. Tinted Primer fås i 4 nuancer: fair, light, medium og dark.

GloSkinBeauty Tinted Primer med SPF 30 for ekstra pleje og beskyttelse til din skønhedsrutine.

Tinted Primer med SPF 30. Tinted Primer er en farvet primer fra GloSkinBeauty som giver naturlig glød og solbeskyttelse hele dagen.

Skab din egen blanding

Er din foundation lidt for lys til din sommerglød? Bland den med en lidt mørkere Tinted Primer for at opnå din perfekte nuance. Er den for mørk til din vinterfarve – ja, så blander du den helt enkelt med en lysere Tinted Primer for at opnå præcis den nuance, du har brug for.

Det samme gælder for produkt konsistensen – hvis du vil lysne din foundation, så bland den med en primer for at fortynde konsistensen og opnå en glat naturlig overflade.