Multi-masking efter hudtype og hudproblem

28/08/2018

Multi Masking – læg ansigtsmasker efter hudens forskellige behov

En daglig rutine med rens, toning, fugt og beskyttelse er grundlæggende trin til en god hudpleje. Yderligere trin som ansigtsmasker og let ansigtscrub kan skabe en imponerende forandring i huden. Behandl din hud en til tre gange om ugen med en maske for at nære huden længere ned i lagene end bare overfladen. Multi-masking hjælper effektivt med at målrette og bekæmpe flere hudproblemer. Efter rengøring og toning, vælger du den maskekombination, der fungerer bedst for dine udfordringer. Påfør hver maske på forskellige områder af dit ansigt for at opnå forskellige resultater.

For eksempel kan du opleve udbrud af uren hud på næsen og panden, men tørre, skallende områder på dine kinder. Én maske vil ikke ramme disse udfordringer alene, så du behøver flere masker for at adressere begge dele.

Multi-masking til kombineret hud

  1. Den mest almindelige multimaskebehandling er for kombineret hud, hvor huden er både fedtet og tør. Påfør Soothing Gel Mask på de tørre kinder og under øjenområdet. Dette vil medvirke til at forhindre udtørring og nærer huden.
  2. Til den fedtede t-zone skal du anvende Refining Mask, en lerbaseret maske, der absorberer fedt og hjælper med at reducere synlige porer. Denne acne-bekæmpende maske kombinerer Kaolin ler, sulfur og Tea Tree Oil for at bekæmpe effektivt.

Multi masking til Kombineret hud. Fokus på området under øjnene og på kinderne, og i T-zonen

Multi masking til tør, sensitiv hud

  1. Ved tør, sensitiv hud skal du anvende Soothing Gel Mask til det følsomme område under øjnene. Soothing Gel Mask køler, beroliger og blødgør
  2. Restorative Mask til panden, kinderne, hagen og kæbelinien. Restorative Mask plejer i dybden. Begge disse masker vil hydrere huden og hjælpe med at forbedre barrierefunktionen.

Multi-masking til tør og sensitiv hud. Fokusér på under øjne, kinder, T-zone og kæbelinie.

Multi masking til moden hud

  1. For at genoprette og forynge moden hud skal du anvende Restorative Mask til området under øjnene og i T-zone. Restorative Mask hjælper huden med at genvinde elasticitet og fylde
  2. Soothing Gel Mask til kinderne. Soothing Gel Mask vil genoprette tabt fugt og hjælpe til en fastere hud.

Multi-masking til moden hud. Fokusér på under øjne, kinder og T-zonen.